Profile

Cover photo
Duta Campursari
4 followers|7,057 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Duta Campursari

Shared publicly  - 
 
Kembang Ati
Saben wengi aku tansah kelingan yen kelingan ati ra karuan seminggu ora ketemu rasane ati rindu mung tansah ngenteni tekamu karep ati pengen sesandingan mlaku bareng jejer reruntungan rungokno tangis atiku tambanono kangenku jroneng atiku ora liyo mung slir...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
 
Mung Fotomu
Nggugah tresno, lan kangen rinduku Nalikane nyawang fotomu.. Sing tak simpen, neng njero hpku Soyo nambah abot kangen atiku.. Najan adoh, jarak sliramu Ra bakal nyudo gedhe tresnoku.. Nanging abot nahan pengen ketemu, Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
 
KANGEN BERAT
 P : mas..ngertenono karepku. aku yo
amung pengen ketemu. Senadyan mung sedhelo. Tak nggo tombo
kangenku. Ning pinggir dermaga kowe tak tungguuu... L;Dhek..aku
yo ws ra kuat. rasane donyo koyo kiamat. Tunggulah aku
sayang. Aku pasti kan datang. Rasanya rind...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
In his circles
118 people
Have him in circles
4 people

Duta Campursari

Shared publicly  - 
 
TRESNO SUDRO 2
Rino wengi mung tansah nggetuni asmoro asih sing tak puji tego sliramu gawe lorone ati sumpah setyo mong kembang melati rino wengi anane mung tansah sepi cahyaning atiku duh wong bagus isih kelingan anggonmu ngandeng
tanganku brebes mili luh ing netraku pri...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
 
Lintang
Tak tulis layang iki, Sing nembangke kangene ati.. Mergo setyoku iki, Lan tresnoku, sing tansah gati.. Soyo cedhak ning ati, Nadyan adoh karo sliramu.. Tak jaluk ning tresnamu, Ojo nganti ngeliyo ati.. Sak tenane abot njerone ati, Mergo gedhe kangenku.. Nan...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
 
Tresno Luar Pulau
S : Kang mas …
sing tak tresnani Ora ngiro
akhire sliramu dadi pepujan ati Padahal mbiyen
naliko sering ketemu Aku ora
perduli karo sliramu N : Dinda sing
tak sayangi Ora nyono
akhire sliramu dadi kembange ati Padahal mbiyen
naliko isih sak kutho Kowe lan a...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Duta Campursari

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
In his circles
118 people
Have him in circles
4 people
Links
Contributor to
Basic Information
Gender
Male