Profile cover photo
Profile photo
Promovare firme si evenimente din Romania
39 followers -
Comunicate de presa, promovare pentru firme si evenimente din Romania.
Comunicate de presa, promovare pentru firme si evenimente din Romania.

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Pret deviz constructii, estimare deviz general HG 907/2016

Realizam evaluarea lucrarilor de constructii si instalatii, pentru lucrari de consolidare, protejare, restaurare, conservare a elementelor, lucrari de hidroizolatii, termoizolatii, lucrari de demolare elemente structurale si nestructurale, demontari, inlocuiri ale instalatiilor si echipamentelor propuse, refacerea finisajelor la interior si exterior, necesarul de utilitati - bransari sau debransari necesare pentru asigurarea functionalitatii constructiei reabilitate.

Analiza este efectuata atat pentru cladiri monumente istorice cat si cladiri existente cu functiuni si masuri ce raspund cerintelor de calitate.

Pentru oferta de pret privind evaluarea proiectului de investitii, pentru lucrari de constructii, instalatii, amenajari exterioare si dotari necesare consultati oferta la
http://www.devizinvest.ro/pret-devize-lucrari-constructii.html
Photo

Post has attachment
Devizul general - Hotararea nr. 907 din 29 noiembrie 2016 (HG nr.907/2016)

Devizul general stabileste valoarea estimativa a cheltuielilor necesare realizarii obiectivului de investitii in faza de proiectare studiu de fezabilitate, documentatie de avizare a lucrarilor de interventii, proiect tehnic.

Devizul general si devizul pe obiect se elaboreaza in conformitate cu Hotararea nr.907 din 29 noiembrie 2016. In situatia in care apar schimbari incadrate de norme si reglementari tehnice in vigoare, modificari de solutii tehnice ce determina modificarea valorii devizului general realizam actualizarea documentatie tehnico-economice aprobate si actualizarea devizului general.

Informatii referitoare la:
Studiu de Prefezabilitate (SPF)
- Se prezinta costurile de investitie estimate prin raportare la obiective de investitii similare.

Studiu de Fezabilitate (SF)
- Se prezinta costurile estimative de investitie pentru realizarea obiectivului de investii corelate cu caracteristicile tehnice si parametri specifi proiectului analizat, varianta constructiva si dotarea specifica functiunii propuse, inclusiv concluziile studiului privind utilizarea unor sisteme alternative de eficienta ridicata pentru cresterea performantei energetice, eventual alte studii de specialitate necesare.

Documentatie de Avizare a Lucrarilor de Interventii (DALI)
- Se prezinta costurile estimative de investitie pentru interventiile necesare corelate cu categoriile de lucrari propuse in cadrul solutiilor tehnice, respectiv, lucrari de consolidare, protejare, restaurare, conservare a elementelor, lucrari de hidroizolatii, termoizolatii, lucrari de demolare elemente structurale si nestructurale, demontari, inlocuiri ale instalatiilor si echipamentelor propuse, refacerea finisajelor la interior si exterior, necesarul de utilitati - bransari sau debransari necesare pentru asigurarea functionalitatii constructiei reabilitate.

Proiect Tehnic de Executie (PT)
- Se prezinta costurile estimative de investitie pentru realizarea obiectivului de investii corelate cu solutiile tehnice, memoriile pe specialitati si caietele de sarcini.

Prin serviciile prestate se asigura
- intocmirea propunerilor financiare pe baza proiectului tehnic, specificatiilor tehnice, listele de materiale, echipamente, utilaje si dotari necesare;
- analiza privind schimbarile de solutii sau materiale in vederea optimizarii valorii lucrarilor si a termenului de executie;
- solutionarea problemelor si/sau neclaritatilor semnalate de ofertanti;
- analizarea si evaluarea ofertelor de pret, termenelor de executie si elaborarea raportului de lucrari.

http://www.devizinvest.ro/
Photo

Post has attachment
Devize constructii si instalatii, estimare cantitati de lucrari
http://www.devizinvest.ro/

Intocmim devize oferta pentru proiecte de investitii, devize lucrari constructii pentru realizarea unor obiective noi de investitii sau devize pentru lucrari de interventii la constructiile existente.

Serviciile se adreseaza persoanelor fizice si juridice, in vederea evaluarii lucrarilor propuse pentru construirea sau interventia la constructiile de locuinte, case, vile, blocuri, spatii comerciale, hoteluri, sedii firme, hale de productie, monumente istorice, etc...
Photo

Post has attachment
Uneori chiar se aplică zicala „Învață oul pe găină”, fără să fie spusă deloc într-un mod ironic. În familia Marina, Ana, o fetiță de 9 ani, a învățat-o pe mama sa să coasă păpuși. Asta pentru că fata a făcut deja șapte și a câștigat trei premii.

Ileana, Ioana, Ana, Georgiana, Liza, Mara și alte păpuși cochete, unele îmbrăcate tradițional, altele mai modern, stau înșirate în camera Anei, alături de pisici și iepurași de pluș. Aceasta este colecția de prieteni necuvântători ai fetei, pe care, în cea mare parte, le-a cusut chiar ea....

Post has attachment
Conceptul de strategie în decursul istoriei a avut un impact major asupra tuturor realizărilor și schimbărilor importante în culturile lumii. Sun Tzu în cartea Arta Războilui spunea că șansa reală de a ieși dintr-o bătălie victorios nu este a celui care are cea mai bună pregătire pe teren ci a celui a cărui strategie bate strategia inamică.

În zilele noastre am structurat acest concept și l-am rafinat până la un nivel în care orice activitate a companiilor fac parte dintr-o strategie bine pusă la punct. Fie că vorbim despre un brand sau despre o campanie de promovare, strategiile gândite pe durate îndelungate și clar formulate sunt imperios necesare pentru a aduce rezultatele dorite....

Post has attachment
In 5 iunie, intre orele 17:40 - 19:00, zona Balta Alba, Aleea Barajul Dunarii nr.4, din scara blocului, et.9-10, asigurata cu 2 dispozitive antifurt, bicicleta din imaginea de mai jos a fost furata. Bicicleta a fost achizitionata din bursa fetitei, la sfarsitul lunii aprilie. Dezamagirea a fost mare :( .

Bicicleta pentru copii este modelul MTB-FS 20" RICH R2048A, cadru otel, culoare rosu cu alb, seria 05553200 - furnizor Carpat Sport, cumparata din Auchan Titan.

Nimeni nu a vazut nimic, am renuntat la cautari. Plimbarile cu bicicleta au fost doar in zona Balta Alba.

Nu stiu daca mai sunt sanse de recuperare, dar daca cel ce intra in posesia bicicletei, doreste sa verifice seria si modelul in scopul depistarii furtului, las aici un mesaj. Multumesc.

https://www.facebook.com/groups/biclaro/permalink/10155079294734143/?comment_id=10155079311604143&notif_t=group_comment&notif_id=1498065031738763
Photo

Post has attachment
Doriti cel mai bun sistem de irigatii la un pret foarte avantajos si la o accesibilitate foarte simpla? Momentul in care dumneavoastra apelati la noi, este momentul in care incercam sa va punem la dispozitie toate informatiile posibile. Intotdeauna inainte de a apela la noi trebuie sa stiti toate informatiile despre pretul sistemul de irigatii, deoarece veti sti catre ce preturi sa va orientati in functie si de bugetul pe care il aveti.

Există o modalitate mai ușoară de a vă menține plantele udate, chiar dacă viața dvs. devine ocupată sau sunteți departe de casă..

Post has attachment

Firmele de specialitate ce vand rulouri gazon ofera clientilor interesati preturi avantajoase pentru rulou gazon. Dupa achizitie se primesc inclusive instructiuni utile pentru montaj precum si pentru intretinerea rulourilor gazon. Păstrați gazonul sănătos șa arate bine prin tăierea, udarea, fertilizarea și aerarea corespunzătoare. Timpul și tehnicile bune înseamnă mai puțin timp și efort...

Post has attachment
O peluză este o zonă a terenurilor acoperite de sol, plantate cu ierburi sau (rareori) alte plante durabile, cum ar fi trifoiul, care sunt menținute la o înălțime scurtă cu o mașină de tuns iarba și utilizate în scopuri estetice și de agrement.

Caracteristicile comune ale gazonului constau în faptul că acesta este compus numai din specii de iarbă, este supus combaterii buruienilor și a dăunătorilor, este supus practicilor menite să mențină culoarea verde (de exemplu, udare) și este în mod periodic cosit pentru a asigura o acceptare Lungime, deși aceste caracteristici nu sunt obligatorii ca o definiție.

Peluzele sunt folosite în jurul caselor, apartamentelor, clădirilor comerciale și birourilor. Multe parcuri ale orașului au, de asemenea, zone mari de gazon...

Post has attachment
Montajul - Pământul pe care se vor amplasa rulourile trebuie sa fie: foarte bine mărunțit, fără bolovani, fără pietre; nivelat, fără denivelari, greblat (îndreptarea se face cu dosul greblei, apoi se folosesc dinții); ușor compactat, eventual prin folosirea unui tăvălug; compoziția trebuie să fie echilibrată, dacă pământul este argilos se va întinde un strat de nisip de 1-2 cm și se va nivela (pentru drenaj și stimularea înrădăcinării).

DETALII DE MONTAJ AL RULOURILOR DE GAZON:
- Rulourile desfașurate se montează unul lângă altul, presând marginile una în alta ușor pentru a se imbina perfect, altfel vor aparea mici spații între ele în urmatoarele zile ...
Wait while more posts are being loaded