Profile cover photo
Profile photo
siti hajar
25 followers
25 followers
About
Posts

Post has attachment
PERTUNANGAN
Assalamualaikum tetiba mari rasa rajin pulak harini.  lepas subuh tadi terus tak tidur. macam2 duk fikir dlm otak ni. lepas survey dekat blog2 orang lain psl persediaan kahwin dorg, tergerak hati nak share jugak dekat korang. so, kita buat satu2 dulu , orit...
PERTUNANGAN
PERTUNANGAN
jajaindahouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
. DIA .
Allah hadirkan dia. seorang lelaki yang aku tak tahu nk ceritakan bagaimana. bagaimana baiknya dia. bagaimana bertanggungjawabnya dia. Bagaimana dan bagaimana. Aku bersyukur Allah temukan dgn seorang lelaki yang inshaAllah tak lama lagi bakal menjadi seoran...
. DIA .
. DIA .
jajaindahouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PART 4 : PULAU PERHENTIAN TRIP !
ini post yang ke-4 aku untuk harini. balas dendam sekaligus. terlalu banyak cerita yang nak dikongsi kat sini. rasanya ni yang terakhir kot. mungkin. sebab aku mengantuk dah. sekarang dah pukul 3 pagi. esok dah nak kena g servis kereta.lepas tu balik kelant...
PART 4 : PULAU PERHENTIAN TRIP !
PART 4 : PULAU PERHENTIAN TRIP !
jajaindahouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PART 3 : HERBALINE TRIP !
maafkan aku susunan agak berselerakan. hehe.  ada pulak ayat macam tu. alahaii . haha. ni lepas balik dari pulau redang. kiranya hari ketiga laa. kelantan hari pertama. pulau redang hari kedua. herbaline hari ketiga. ok. senang paham dah kan? hehe kali ni, ...
PART 3 : HERBALINE TRIP !
PART 3 : HERBALINE TRIP !
jajaindahouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PART 2 : KELANTAN TRIP !
ok. selesai pasal pulau redang. kali ni, aku nak cerita pasal trip g kelantan pulak. trip ni sehari sebelum g pulau sebenarnya. aku tersalah ikut urutan. ehehe. masa ni, nak laa bawak alyn g jalan2 kelantan. g pantai cahaya bulan. lepas tu g kb mall, g toko...
PART 2 : KELANTAN TRIP !
PART 2 : KELANTAN TRIP !
jajaindahouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PULAU REDANG TRIP !
rindunya nak merepek meraban dalam blog ni. selalu bz.takde masa sangat. ini baru laa dapat masa untuk update blog. kita tengok lahh bape post boleh buat malam ni. nak datang angin rajin ni bukan selalu. hehehe. macam yg dijanjikan dalam post yg sebelum ni,...
PULAU REDANG TRIP !
PULAU REDANG TRIP !
jajaindahouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW SHAKLEE SET RESDUNG
okayy, hajat dihati pada mulanya nak buat post pasal trip pi kelantan ngan pulau redang bulan2 lepas tu. tapi,sebabkan banyak benda nak bebel dalam entry tu lepas tu tengok pulak jam dah pukul 2 pagi, makanya kita amek laaa entry yang ringkas serta mudah.he...
REVIEW SHAKLEE SET RESDUNG
REVIEW SHAKLEE SET RESDUNG
jajaindahouse.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
HATI INI MOHON DIFAHAMI
setiap hari hati ini terdetik. setiap hari hati ini merasa. setiap hari hati ini mengharapkan sesuatu. setiap hari hati ini mahukan PERUBAHAN yang ingin dilakukan. setiap hari aku meniti hari-hari memikirkan tentang masa depanku. tentang aku & dia. tentang ...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded