Profile cover photo
Profile photo
FATIN ZAINUDDIN Pengedar Shaklee Tanjung Malim
72 followers -
Pengedar Shaklee Tanjung Malim, Pengedar Shaklee UPSI, Pengedar Shaklee Bandar Tenggara
Pengedar Shaklee Tanjung Malim, Pengedar Shaklee UPSI, Pengedar Shaklee Bandar Tenggara

72 followers
About
Posts

Post has attachment
Tutorial Bina Blog Secara Personal Dari Rumah
Tutorial Bina Blog Secara Personal Dari Rumah Haaa.....cuba tengok siapa 1st rank dalam gambar atas ni. Kak Ros weyh!! Kak Ros ni merupakan salah seorang daripada sahabat yang hadir di Sesi Perkongsian Ilmu Blogspot yang lepas.  Kak Ros ni teramatlah komite...

Post has attachment

Post has attachment
Minuman Kesihatan Terbaik di Musim Panas dan El Nino

Habis sesi perkongsian agak lewat semalam so sampai rumah pun agak lewat.

Pagi tadi bancuh ESP + Performance Drink + Collagen Shaklee. Kemudian telan vitamin B + vitamin c bagi boost energy!

Tengah musim El Nino ni, aten mmg WAJIBKAN diri untuk minum Performance Drink ni.

SEBAB APA ATEN WAJIBKAN DIRI MINUM PERFORMANCE DRINK DI MUSIM PANAS?

Sebab kadar dehidrasi tubuh kita meningkat berkali ganda di musim panas sama ada melalui peluh atau proses nyahtinja.

Anda yg duduk dalam aircond jangan rasa selamat ye, anda pun sama je alami dehidrasi juga.

tak percaya? Haaa cuba tinggalkan sebotol air mineral tidak bertutup dalam bilik ber-aircond, tgk air tu berkurang ke tidak. Jika berkurang, itu membuktikan bahawa golongan yg bekerja dalam aircond juga menghadapi dehidrasi. Sebab itu kulit kita cepat kering bila duduk dalam aircond terlalu lama

APA ITU DEHIDRASI?

Dehidrasi adalah proses cecair/air tersejat keluar daripada tubuh kita tanpa Kita sedari. Sebab itu badan kita akan berasa letih, tidak bermaya, kulit kering, bibir meretak, bila bergeser kulit tangan mcm bgeser kertas. Ini semua disebabkan oleh sejatan keluar cecair daripada tubuh kita.

KENAPA PERFORMANCE DRINK?

Performance Drink adalah minuman isotonik tidak bergas yang dapat membantu tubuh kita utk rehidrasi balik segala cecair dalam tubuh kita. Maknanya takdelah tubuh kita kehilangan terlalu banyak air. Ibarat minuman isotonik yg kita minum tu hold air di dalam badan kita tidak mudah tersejat keluar. Tambahan pula, minuman Performance Drink tidak bergas, tak seperti kebiasaan minuman isotonik di pasaran.

Performance drink ini sangat sesuai jika dijadikan minuman harian bagi jemaah umrah dan haji kerana kita sedia maklum para jemaah memerlukan tenaga yang mencukupi bagi menjalani ibadah dengan selesa

Tunggu apa lagi? Place your order now!!
posted from Bloggeroid

http://fatinzainuddinsihat.blogspot.com/2016/01/minuman-kesihatan-terbaik-di-musim.html

Post has attachment
Sesi Perkongsian Ilmu Blogspot Siri 1 di UPSI
Sesi Perkongsian Ilmu Blogspot Siri 1 di UPSI Alhamdulillah! Semalam aten terlibat dalam sesi perkongsian ilmu berkenaan blogspot dengan geng dari team "Coach Azhar". Semua yang terlibat tu terdiri daripada pensyarah aten sendiri, polis (kawan kak eja),...

Post has attachment
Letihnya badan bila cuaca panas kan?
Ini berlaku disebabkan tubuh kita kehilangan banyak sangat air.
Dapatkan minuman isotonik tanpa gas yang sangat sedap daripada saya segera!

Fatin Zainuddin
019-792 9490

Post has attachment
Minuman Kesihatan Terbaik di Musim Panas dan EL Nino
Minuman Kesihatan Terbaik di Musim Panas dan EL Nino Fiew, malam semalam balik lambat.  Pagi ni telan ESP + Performance Drink + Collagen + Vit C + Vit B bagi boost energy! Tengah musim El Nino ni, mmg WAJIB minum Performance Drink ni. Kenapa aten cakap WA...

Post has attachment
Kelas blog Tg.Malim
Hubungi saya segera 019-792 9490

Post has attachment
Zumba
Kelas Blog Tg.Malim Sesi : Bitarasiswa Alhamdulillah harini mula kelas [DI SINI]  

Post has attachment
FATIN ZAINUDDIN Pengedar Shaklee Tanjung Malim commented on a post on Blogger.
di musim el nino ni, kadar denggi dah makin bertambah. kan kak asma?

Post has attachment
FATIN ZAINUDDIN Pengedar Shaklee Tanjung Malim commented on a post on Blogger.
Wait while more posts are being loaded