Profile cover photo
Profile photo
Amator Tenis Tour
13 followers -
Let's go to tennis !!!
Let's go to tennis !!!

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Mai multe detalii, gasiti accesand: http://goo.gl/zzNQWb 
Photo

Post has attachment
Dragi jucatori,

Va anuntam ca incepand de astazi. am deschis oficial perioada de inscrieri la turneul "Cupa ATT" din perioada 7-9.11.'14
Acest turneu se va juca indoor (balon incalzit), iar taxa de participare va fii de 60 Ron (acesta neincluzand taxa de teren, de 20Ron/h) si incluzand arbitrii de scaun si statistici la fiecare partida,premii,reduceri,taxe de participare cadou + un pachet al jucatorului , format dintr-o sticla de apa (Dorna,2l) si setul de mingi care ii va reveni pierzatorului (format din 3 mingi, Prince NX Tour Pro).

Mai multe detalii cat si inscrieri, gasiti pe http://goo.gl/3SHn9E
Va asteptam si va dorim o zi frumoasa!

Post has attachment
Circuitul Amator Tenis Tour, in parteneriat cu brand-ul international de echipament sportiv Prince, organizeaza in perioada 10-19 octombrie 2014, cel mai important turneu al sfarsitului de an outdoor “Cupa Amator Tenis Tour”.
Turneul este rezervat tuturor iubitorilor de tenis, Circuitul Amator Tenis Tour punand la dispozitia fiecarui jucator un sistem de autoevaluare, bazat pe 6 niveluri de joc diferite  din punctul de vedere al performantei, astfel creandu-se o competie egala. Fiecare jucator care nu este inca membru al acestui circuit de tenis, isi poate crea cont complet gratuit pe site-ul oficial www.amator-tenis-tour.ro.
   “Cupa Amator Tenis Tour” pune la bataie premii de pana la 1.500 RON pentru fiecare nivel in parte, arbitrii de scaun la fiecare meci din primul tur pana in finala si multe alte premii si surprize, devenind astfel cel mai de seama turneu dedicat amatorilor.
Plus pentru toti cei care isi fac cont de membru (complet gratuit) in perioada 17 Septembrie – 08 Octombrie 2014, intra automat in cursa pentru unul dintre premiile puse in joc (regulamentul cat si  detaliile concursului, le gasiti accesand http://www.amator-tenis-tour.ro/concurs ).
Acestea fiind spune, Circuitul Amator Tenis Tour invita toti iubitorii tenisului de camp sa participe la acest turneu, pentru a face din placere competitie, iar din competitie o lupta de la egal la egal, totul desfasurandu-se intr-un cadru bine organizat!
Mai multe detalii cat si inscrieri ,pe www.amator-tenis-tour.ro .

Post has attachment
 Circuitul Amator Tenis Tour si Prince va invita la tenis si ofera tuturor participantilor urmatoarele beneficii:
 Reduceri tuturor participantilor (25%) la toata gama de produse Prince si vouchere ce se pot cumula cu reducerea finalistilor.
 Pentru mai multe detalii,accesati  www.amator-tenis-tour.ro
  
Photo

Post has attachment
Circuit de tennis bazat pe 6 niveluri de joc,arbitrii de scaun si statistici,vouchere,premii si reduceri subtantiale la partenerii nostrii pentru toti membrii inscrisi in circuit.
Pentru mai multe detalii,accesati www.amator-tenis-tour.ro #tennisnews   #tennis   #tenniscamp   #tenniscourt   #tenniscamps  
Wait while more posts are being loaded