Profile cover photo
Profile photo
CMO 69 Kft. - Autókölcsönzés Budapest, kisteherautó bérlés Budapest, autóbérlés Budapest
Autókölcsönzés Budapest, kisteherautó bérlés Budapest és autóbérlés Budapest. Béreljen Ön is közép és felső kategóriás autókat. Hívjon minket!
Autókölcsönzés Budapest, kisteherautó bérlés Budapest és autóbérlés Budapest. Béreljen Ön is közép és felső kategóriás autókat. Hívjon minket!
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
#infra#szauna https://finnszauna.hu/termekek/infra-szauna

Kíméletesebb izzadás... infra szauna

Sokunknak kevés vagy talán nincs is ideje egy kellemes, sokszor szükséges méregtelenítésre. Ebben tudunk mi segíteni azon ügyfeleinket, kiknek pörgősebb az életvitele.
Ezt nem csak a hatékonyabb infra sugárzás, de a tiszta, modern és nyitottabb kabinjaink segítségével érjük el, ott ahol az idő kevés, ill. a design és a higiénia fontos. Kabinjainkat igyekszünk nyitottá tenni, hogy a hasznosan eltöltött infra használat ne csak egy zárt szerkezetben történjen, hanem része legyen otthonunk teljes környezete, a lélek felszabadulásában. Infra szauna
Szauna építés, szauna kályha, infra szauna.

Add a comment...

Post has attachment
klíma, klíma árak http://klima-szereles.eu/klima

Az általunk forgalmazott klíma készülékek pontos árairól a helyszíni felmérés során tudunk pontos információt adni. A helyszíni felmérés során kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb klíma készüléket.

Add a comment...

Post has attachment
https://swatgroup.hu/szolgaltatasaink/koveteleskezeles

KÖVETELÉSKEZELÉS ÉS ADÓSSÁGBEHAJTÁS CÉGEKNEK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK – 80%-OS HATÉKONYSÁGGAL

Sajnos az utóbbi évek gazdasági környezete miatt egyre jellemzőbbé vált a céges és magánszemélyi kintlévőségek megnövekedése és a körbetartozás jelensége.

Cégünk követeléskezelés érvényesítését a tanácsadástól és a bírósági eljárástól kezdve egészen a végrehajtásig személyre szabottan alakítja, miközben munkatársaink a törvényesség szem előtt tartása mellett személyesen is felveszik az adósokkal a kapcsolatot a megbízás mielőbbi teljesítése érdekében.

Büszkék vagyunk arra, hogy az adósságbehajtási tevékenységünk során 80%-ban bírósági eljárás nélkül sikerült megbízóink igényeit érvényesítenünk.
Add a comment...

Post has attachment
https://swatgroup.hu/blog/koveteleskezelesi-1--1

Sajnos előfordul, hogy önnek vagy a cégének kintlévősége keletkezik és az adós nem tudja, vagy esetenként nem akarja rendezni a tartozását. Nem új-keletű dolog a kintlévőségek behajtására szakosodott cégek létezése. Nemcsak a filmekből, hanem a hétköznapokban is hallhattunk olyan társulásokról, akik illegálisan foglalkoztak követelések behajtásával. A 90-es években kezdték meg működésüket a követeléskezelésre szakosodott, legálisan, törvényi keretek között működő cégek. Követeléskezelést napjainkban magánszemélyként és cég képviselőjeként is kérhet.

A legális követeléskezelés célja, hogy az adóst ne lehetetlenítsék el, további tevékenységét folytatni tudja, de a fennálló tartozás rendezve legyen. A követeléskezelő cégek mindig a megbízó által meghatározott feltételek szerint teljesítik a tartozás behajtását, részletekben, egy összegben, kamatokkal terhelten, vagy különböző kedvezményekkel, engedményekkel.

Hazánkban még nincs kialakult kultúrája a követeléskezelésnek.

1. A megfelelő kintlévőség-kezeléshez elengedhetetlen lenne, hogy a cégek a partnercégeiket szerződéskötés előtt monitorozzák, ismerjék azok fizetési szokásait, árbevételeit, valamint egyéb gazdasági és pénzügyi körülményeit. Sajnos ezzel az esetek túlnyomó többségében már csak akkor foglalkoznak, amikor megtörténik a baj és felhalmozódnak a fizetési hátralékok.

2. Manapság már olyan komoly informatikai háttér áll a cégek rendelkezésére - például számlázó szoftverek, melyek jelzik a fizetési határidőket -, hogy rövid határidőn belül tud a cégvezető, vagy a pénzügyi osztály a fennálló tartozásról értesülni. Így, ha a rendelkezésre álló határidőn belül nem történt meg a számla kiegyenlítése, akkor azonnal lehet a partnertől érdeklődni a nemfizetés okáról.

3. Amennyiben bebizonyosodik, hogy nem hibás teljesítés vagy adminisztrációs hiba történt, akkor a cég javasolhat az adós számára megoldásokat, például részletfizetést is az adósság rendezésére.

A hazai gyakorlatban a cégek hosszabb időt hagynak a tartozások teljesítésére és gyakran olyan sokáig húzzák a behajtás megkezdését, hogy kicsúsznak a határidőből, ugyanis a kintlévőségek megtérülési esélye az idő múlásával egyre csökken, ráadásul öt év után el is évül, kivéve, ha pert indít a cége az adós ellen.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded