Profile cover photo
Profile photo
Mastura Rara
Do visit @masturarara on instagram ! ^_^
Do visit @masturarara on instagram ! ^_^
About
Posts

Post has attachment
Majlis Badudun 2017
Assalamualaikum Sedar tak sedar, dah 5 bulan aku tinggalkan negeri Sabah, my first love.  Kenapa first love? Sebab itulah sekolah pertama aku dipostingkan menjadi seorang guru. Hehe. So macam anak-anak murid di sana pun jadi my first love, begitu juga penge...

Post has attachment
JOM SHOPPING DI :
G-L1-22, GROUND FLOOR, BAZAR TUAN PADANG, LOT 962, SEKSYEN 11,15000 Kota Bharu Kelantan

Post has attachment
Barang kemas & perak ukir nama terbaru di pasaran
Assalamualaikum Laju betul masa berlalu..sedar tak sedar, dah hampir 7 bulan Rara pakai rantai perak ukir nama yang comel ni... Hampir setiap hari juga lah rantai ni Rara pakai.. ada je kat leher. dan sampai hari ni juga lah, warna perak rantai ukir nama Ra...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Mastura Rara commented on a post on Blogger.

Post has attachment
Tips kuruskan badan semasa dalam pantang lagi!
Assalamualaikum Ibu, mama, emak, mommy, ummi dan kaum-kaum ibu pasti start risau pasal berat badan sejak mengandung sampai la bersalin pun... kan.. termasuk lah diri ini, tidak terkecuali.. Semasa mengandungkan Adi Mikael, naik lah 15kg hihi. Tapi masa meng...

Post has attachment
Tahniah Fattah Amin Bintang Paling Popular ABPBH 2017 | Dapatkan buku & novel Fattah Amin disini !
Assalamualaikum Tahniah kepada Fattah Amin kerana memenangi anugerah  Bintang Paling Popular ABPBH 2017 . Dah agak dah dia akan menang, sebab nama dia memang letopp meletop top top top sekarang kan. Haters yang mencaci tu sebenarnya telah menaikkan lagi rea...

Post has attachment
Dah lama tak jumpa kawan-kawan sebenarnya, sebab masing-masing ada life sendiri kan, macam Sasa...read more http://masturarama2.blogspot.my/

Post has attachment
Hashtag throwback
Assalamualaikum Baca tajuk pun dah tahu kan, hari ni entry bergambar yang throwback je.. hehe. Bukan tak ada bahan lain, ada je. (sampai confuse nak update ke tak) Tapi tetiba rasa nak tb outing kami 3 bulan lepas. So perkenalkan... kawan-kawan Rara.. hehe....
Wait while more posts are being loaded