Profile cover photo
Profile photo
The Advent Gospel Promotions Vereniging
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Er zijn zelfs christenen die niet alles willen horen, maar de gehele Schrift is nuttig te verstaan en naar de luisteren. Riley bespreekt 5 Bijbelse boodschappen waar de wereld niet stil bij durft of wilt staan.

Overdenking van 29 september 2018 met Riley Jack opgenomen op het kantoor van the advent gospel promotions te Roosendaal. Schriftlezing: Openbaring 14:9
Add a comment...

Post has attachment
Riley bespreekt samen met de leden en bezoekers van Alphen DC, de kern vragen bij de overdenking "Incompleet?!"
Add a comment...

Post has attachment
Jezus wil het goede werk dat Hij is ons is begonnen afmaken. Waarom voelen zoveel mensen zich in deze wereld toch zo incompleet?

Overdenking gehouden op 22 september 2018 bij de Zevende-dags Adventisten te Alphen a/d Rijn - Alphen DC met Riley Jack. Schriftlezing Filippenzen 1:6.

Meer weten over het werk van the advent gospel promotions (AGP) bezoek ook eens: http://www.agp-internet.com
Add a comment...

Post has attachment
Wij vertellen de wereld als wij een nieuwe telefoon hebben gekocht, maar zijn stil als Gods ons vreugde geeft boven alle besef.

We hebben 'Refurbished Worship' nodig. Aanbidding in de ogen van een liefhebbende Heer en Heiland en niet wat wij zelf willen of verwachten van 'aanbidding' van zaken die er niet toe doen.

Overdenking met Riley Jack bij de Zevende-dags Adventisten te Huis ter Heide (Utr) op 15 mei 2018, schriftlezing Jesaja 12:1-6
Add a comment...

Post has attachment
Trump, Putin, Bill Gates, Mark Zuckerberg en zelfs Paus Franciscus worden gerekend tot de grote machten van geopolitieke, economische en religieuze aard. Ze beschermen ons van kwaad, zorgen dat wij niets te kort komen en claimen zelfs de macht te hebben om onze zonde te vergeven.

Jezus heeft in de genezing van de verlamde man te Kapernaum daadwerkelijk laten zien wie de macht heeft. Wat moet Jezus nog meer doen om ons te laten inzien.. dat hij daadwerklijk de macht om dat te geven wat wij werkelijk nodig hebben, en nog veel meer dan dat.

Overdenking met Riley Jack gehouden op 25 augustus 2018, schriftlezing: Markus 2:10-12
Add a comment...

Post has attachment
Er komt een moment dat de tranen van de rechtvaardigen gewist zullen worden. Wat doen wij om dit bijzonder werk aan de wereld bekend te maken.

Audio opgenoemen op 12 april 2014 Zevende-dags Adventisten Amigu te Tilburg met Riley Jack. Schriftlezing: Openbaring 21:1-4
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wat doe je als je kerkgemeente beland in een "Elia-depressie" of zich laat 'omkopen' om niet de daden van Christus te verkondigen aan een wereld gehuld in zonde en verdriet.

Judas, broer van Jakobus wilde een brief schrijven over de redding van de heiligen, maar voelde zich genoodzaakt om te schrijven "Het is de uiterste noodzaak om te strijden voor het geloof, eenmaal voorgehouden aan de heiligen.:

In deze overdenking staan we stil hoe gelovigen in de 21ste eeuw kunnen strijden voor het geloof dat Jezus ons heeft voortgeleefd.

Overdenking met Riley Jack, gehouden op 4 augustus 2018 bij de Zevende-dags Adventisten te Dordrecht, Schriftlezing Judas 1:1-3
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded