Profile cover photo
Profile photo
Norlihazma Ghazali
34 followers
34 followers
About
Posts

siapa yang tidak boleh mengambil esp dan siapa yang boleh mengambil esp??
Add a comment...

Post has attachment
SIAPA YANG TIDAK BOLEH MENGAMBIL ESP? SIAPA YANG BOLEH MENGAMBIL ESP
BISMILLAH ALHAMDULILLAH.. Next entry untuk hari ini..hihi siapa yang tidak boleh mengambil ESP?dan siapa yang boleh mengambil ESP? Attention!! Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memprose protein sahaja yang tidak digalakkan un...
Add a comment...

Post has attachment
MAGICAL ESP
BISMILLAH.. ALHAMDULILLAH.. Sihat-sihat semua ye.. Hari ini saya nak kongsi serba sedikit tentang 'magical ESP'..wow!!..bunyi macam best jer kan..hihi.. Uolls..sekiranya hanya ada satu pilihan untuk korang mengambil suplimen, bermulalah dengan shaklee ESP. ...
Add a comment...

Post has attachment
Norlihazma Ghazali commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
SALAM JUMAAT
Bismillah.. Alhamdulillah.. Salam jumaat semua para sahabat semua.. Hari jumaat penghulu segala hari, Barakallah semuanya terhimpun untuk satu minggu kita dan segalanya terhimpun berakhir pada hari ini, hari jumaat :) moga semua berada dalam rahmat dan inay...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
DIA TAHU APA KU RASA
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM ALHAMDULILLAH SOLLU 'ALA NABI ASSALAMUALAIKUM Lama menyepi...hu..tak sempat nak update blog, busy sikit (busy la sangat...huhu) Ok...ini kali saya nak kongsi kisah antara saya dengan my Bak (my dad).. Ada la satu petang yang sepoii ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded