Profile cover photo
Profile photo
norry abby
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
#MyTravelokaEscapade - Melbourne
Traveloka #MyTravelokaEscap ade telah menganjurkan satu pertandingan 'You need a holiday lah!' Sebelum itu, apakah itu Traveloka? Untuk pengetahuan semua Traveloka ialah sebuah website yang membantu kita untuk menempah hotel dan tiket penerbangan dengan har...

Post has attachment
Hari kecemerlangan SRA BSP-Naim Hamzi
late entry.. Tahniah anak ummi, Naim Hamzi... Darjah 2 nombor 2 sekolah agama dan dapat anugerah mumtaz Semoga menjadi anak yang soleh

Post has attachment
Baby Huda Yumna
Alhamdulillah....terima kasih Allah. Atas rezekiMu yang tak pernah putus. Syukur pada 1.6.2016 saya telah selamat melahirkan anak ke empat yang merupakan puteri tunggal kami.  HUDA YUMNA  3.30 KG HOSPITAL ANNUR BANGI/DR FATIMAH 3 orang putera bersalin denga...

Post has attachment
Baby

Post has attachment
10th Anniversary and 4th Pregnancy
Alhamdulillah, tanggal 13 Mei 2016, genaplah 10 tahun usia perkahwinan kami. Semoga Allah memelihara perhubungan ini hingga ke Jannah. Very simple celebration, dating makan-makan berdua, Tq belikan kek yg sedap. 4th Pregnancy (Sebenarnya yg 5th pregnancy) Y...

Post has attachment
Wallpaper
Pasang wallpaper D.I.Y. adik tolong pasangkan sebab mak buyong takut terjatuh lak masa pasang. Ni wallpaper yang dah ada gam, tinggal pasang je. Pasang yang murah-murah je dulu sebab ada hati nak renovate buat plaster syiling semua bagai nanti...

Post has attachment
Vinyl Flooring Dapur Kering
 Ini rupanya ruang di dapur kering setelah dipasang dengan vinyl. Vinyl ni actually materialnya macam tikar getah tapi tebal dan lebih tahan dan ditampal menggunakan gam ke lantai. Tekstur permukaan macam kayu, tak licin dan memang sesuai kat dapur sebab ta...

Post has attachment
Sweetheart
 Cuti2 Malaysia Janda Baik 2015  I City Shah Alam     Farm In The City, Seri Kembangan    Abang Iz, susah nk tengok dia pakai uniform, pagi2 ayah yang hantarkan pergi tadika.    A tragedy, Right clavicle broken, jatuh kerusi makan, e xtray tulang selangka p...

Post has attachment
Legoland-Pulai Spring Resort
 Voucher menang ke Legoland-Pulai Spring from Majalah Impiana..syukur alhamdulillah..rezeki setelah berusaha bersungguh2 nak menang ni..:) Tak de masa nak menulis...overall..Legoland adalah sangat-sangat best untuk dilawati kalau ada anak kecik yang dah pan...

Post has attachment
Dapur Basah
 Ni la ruangan dapur basah saya. Asalnya ruang ni ialah back yard. Tapi dah di extend,  sebahagian dibuat dapur basah and sebahagian lagi buat untuk laundry. Dapur basah and dapur kering dua2 guna glass 3G. Table top guna tiles. Dapur kering guna table soli...
Wait while more posts are being loaded