Profile cover photo
Profile photo
Akademia Profesionale E Biznesit
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Akademia Profesionale e Biznesit ka kënaqësinë të mirëpresë në mjediset e saj Shkëlqesinë e Saj Znj. Eleni Sourani - Ambasadore e Greqisë në Shqipëri.
Ky takim vjen në kuadër të Javës së Evropës, ku Znj. Sourani do të ketë një bashkëbisedim me studentë ku në fokus do të jenë tematikat si: "Vlerat e bashkëjetesës së popujve evropianë", "BE mundësi progresi dhe prosperiteti në kulturë, arsim, punësim" si dhe "Historiku i marrëdhënieve të Greqisë në BE".

Takimi do të mbahet ditën e mërkurë dt. 10 maj 2017, ora 10:00, salla 100.

Ju mirëpresim!
Photo

Post has attachment
Të dashur studentë,
Ministria e Arsimit dhe Sportit me mbështetjen e UNDP Albania ka ndërmarrë një proces konsultimi me grupet e interesit me qëllim vlerësimin e rezultateve/problematikave të hasura gjatë zbatimit të ligjit për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor.
Në kuadër të këtij procesi është hartuar një pyetësor i cili ka për qëllim të vjelë opinionin e studentëve që kryejnë studimet në Institucionet e Arsimit të Lartë me qëllim identifikimin e problematikave dhe pritshmërie të tyre në kuadër të përmirësimit të zbatimit të ligjit në fjalë.
Jeni të lutur të plotësoni formularin bashkëngjitur:
http://apb.edu.al/sq/pyetsor-per-vleresimin-e-rezultateveproblematikave-te-hasura-gjate-zbatimit-te-ligjit-per-arsimin-e-larte-dhe-kerkimin-shkencor/
Photo

KRITERET E PRANIMIT PËR VITIN E RI AKADEMIK 2017-2018
Të dashur maturantë,
Në linkun bashkëngjitur do të gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm në lidhje me kriteret e pranimit për vazhdimin e studimeve pranë Akademisë Profesionale të Biznesit.
Për çdo pyetja apo paqartësi, mos hezitoni të na kontaktoni!
Ju mirëpresim!
http://apb.edu.al/sq/akademia/#1469194701736-61486524-2096

Post has attachment
Vazhdojnë ditët e informimit të maturantëve...
Gjatë ditës së djeshme përfaqësuesit tanë ishin pjesë e "Ditës së Informimit të Maturantëve" pranë:
- Shkollës së Mesme Industriale, Rubik;
- Shkollës së Mesme Profesionale "Shën Jozefi Punëtor", Rrëshen;
- Gjimanzi Rrëshen;
- Gjimnazin "Isa Boletini", Paskuqan.
Gjatë këtyre takimeve maturantët patën mundësinë të njihen nga afër me institucionin, programet, mundësitë, kriteret, ofertat dhe risitë që Akademia do të ofrojë këtë vit akademik.
Ndërkohë, ju bëjmë me dije se në ditët në vijim përfaqësuesit tanë do të jenë çdo qytet të Shqipërisë për t'iu ofruar këshillimin dhe informacionin e nevojshëm në lidhje me studimet tuaja të larta.
APB, your partner to success! ;)
Photo

Post has attachment
Akademia Profesionale e Biznesit në bashkëpunim me IRISOFT sjellin për ju trajnimin "Menaxhimi praktik i Burimeve Njerëzore", i cili do të mbahet në dt. 11.03.2017, ora 11:00.
Ju mirëpresim!
Photo
Wait while more posts are being loaded