Profile cover photo
Profile photo
Presheva. AL
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
Kamera kapë momentin kur hajni ia vjedhë kuletën një të moshuari
Ky i moshuar është vetëm një nga shumë “viktimat” e hajnave të kuletave. Profesionalizmi i këtij të fundit shihet në këtë video, ku arrin ti marr kuletën të moshuarit pa u diktuar, por gabimi i tij i vetëm ishte që nuk shikoni se përball kishte një kamera t...
Add a comment...

Post has attachment
Riza Halimi po i afrohet jubileut 28 vjeçar si kryetar i parë dhe i vetëm i PVD-së. Dekada e fundit politike mund të cilësohet si pozitive për Halimin mbasi arriti të siguroj dy mandate si deputet në Parlamentin serb në Beograd, ndërsa për subjektin e tij…
Add a comment...

Post has attachment
Një grup studentësh të masterit shkencor në Shkenca Komunikimi, prezantuan pranë bibliotekës së Kolegjit Universitar “Bedër, fushatën sensibilizueze “Një Libër për Preshevën”. Nisma bëri bashkë personalitete të fushave të ndryshme, politikan, përfaqësues…
Add a comment...

Post has attachment
Të nderuar qytetarë të Komunës së Preshevës, Ditë më parë pranova konfirmimin nga Agjensioni për Investime Kapitale për financimin e renovimit të Shtëpisë së Shëndetit “Presheva” në Preshevë, si dhe Shkollës Fillore “Selami Hallaçi” në B.L Rahovicë.…
Add a comment...

Post has attachment
Banka Komerciale të gjithë klientëve të cilët kanë debit karta ua mundëson të tërheqin valutën Euro nga ATM aparati. Në këtë mënyrë, Banka Komerciale dëshiron t’i bëjë fondet më të arritshme për klientët dhe t’i bëjë ata më të rehatshëm, ky shërbim u…
Add a comment...

Post has attachment
Banka Komerciale të gjithë klientëve të cilët kanë debit karta ua mundëson të tërheqin valutën Euro nga ATM aparati. Në këtë mënyrë, Banka Komerciale dëshiron t’i bëjë fondet më të arritshme për klientët dhe t’i bëjë ata më të rehatshëm, ky shërbim u…
Add a comment...

Post has attachment
VRANJE – Pesëmbëdhjetë vjeçari L.L. një student i vitit të parë të Shkollës së Kimisë në Vranjë, kërceu përmes dritares së klasës në katin e parë dhe mori lëndime të lehta. Incidenti ndodhi në ndërrimin e pasdites në orën e shtatë, kur profesori i kërkoi…
Add a comment...

Post has attachment
Ka ndërmarrë një tur të çuditshëm Ragmi Mustafa, kryetari i Partisë Demokratike të Shqiptarëve në Preshevë, njëkohësisht ish-kryetar i komunës për tre mandate. Zoti Mustafa, ditën e homazheve zyrtare për të ndjerin Jonuz Musliu, një nga liderët e…
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Komisioni Komunal Zgjedhor ka konfirmuar rivotimin për zgjedhjet e parakohshme më 28 Janar tani është gjithçka e qartë pasi ka gjykata administrative ka vendos se zgjedhjet do tëpërsëriten në vendvotimin 5 në Preshevë. Gjykata Administrative e Nishit ka…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded