Profile cover photo
Profile photo
Nu'man Qatadah
A Wanderer
A Wanderer
About
Posts

Post has attachment
Lelaki Teristimewa
Kalau cinta dan seks itu diibaratkan seperti candu, maka ketagihan aku untuk kembali semula menulis di sini juga boleh dierti pada analogi yang sama. Tapi takda lah sampai persis mereka yang dalam kecanduan. Hanya berbekalkan sedikit kerinduan, maka aku tit...

Post has attachment
Cari ..
Sebagai seorang lelaki gay, apa yang sebenarnya ko cari dalam hidup ini? Persoalan yang sangat biasa dikalangan gay terutamanya di tempat2 yang penerimaan terhadap homoseksual sangat lah rendah. Aku tanya lagi, orang sekeliling ko wont allow you to be gay, ...

Post has attachment
Sexuality
Soalan yang paling common ? Sexuality boleh berubah ka ? Many people say Yes, some say No. Yang banyak kata yes tu aku rasa biasanya daripada straight community. Dan begitu juga sebaliknya dengan mereka yang cakap NO. Entah la labu. Scientifically, kita bol...

Post has attachment
Future me
Jumaat yang lepas, satu lagi detik bersejarah buat pencinta LBGT. Sekarang uols dah boleh kawen dekat German sesambil berangan pre wedding photoshoot dekat Tembok Berlin. Haha. Ini sekaligus menjadikan German, negara ke 23 menghalal kan perkahwinan sesama j...

Post has attachment
Proud
Ada orang tanya .. Kenapa tukar ? Dulu kata nya Looking for a lost soul Sekarang dah jadi Soul without shame lak Secara literal nya, mudah saja nak difahami. Dahulu, meraba-meraba mencari jiwa yang hilang. Jiwa yang masih menyimpan seribu satu macam persoal...

Post has attachment
Living together
Di hari raya Terkenang daku kepada si dia Kampungku indah nun jauh di sana Ayah serta bondaku Tahun ni, buat kali pertama dan juga mungkin terakhir, aku akan beraya seorang diri di perantauan. Nak kata sedih, takda la rasa apa sangat. Mungkin kerana faktor ...

Post has attachment
#119 Busy
Walawei ... lama gila aku tak update dekat sini. Umpama dugong yang terdampar di pantai, bakal menjadi bangkai la blog ni. Kehkeh.Walau bagaimanapun, Nu'man akan tetap utuh sebagai jejaka terunggul di pasaran. Hahaha haktuih. Anyway, sibuk la lately. Bangun...
#119 Busy
#119 Busy
kasyafnuman.blogspot.se

Post has attachment
#118 Checklist
Selamat Tahun Baru semua !!  Semoga tahun 2017 ni akan menjadi yang terbaik untuk kita semua. Semoga segala yang dihajati dan segala kemahuan  berjaya direalisasikan pada tahun ini. Nu'man Checklists untuk para gay sekalian sepanjang tahun baru ni .. 1. Tah...
#118 Checklist
#118 Checklist
kasyafnuman.blogspot.se

Post has attachment
#117 Christmas
Dekat ofis dah mula lengang. Ramai orang dah mula bercuti untuk Krismas sampai la ke tahun baru. Heaven nya dekat ofis, bila kau dah tak perlu nak cover2 lagi nak kentut. Angin2 di dalam badan, dilepas semaksima mungkin. Ohhhh besttt nya bila bunyi berdentu...
#117 Christmas
#117 Christmas
kasyafnuman.blogspot.se

Post has attachment
#117 Crisis
Dekat ofis dah mula lengang. Ramai orang dah mula bercuti untuk Krismas sampai la ke tahun baru. Heaven nya dekat ofis, bila kau dah tak perlu nak cover2 lagi nak kentut. Angin2 di dalam badan, dilepas semaksima mungkin. Ohhhh besttt nya bila bunyi berdentu...
Wait while more posts are being loaded