Profile

Cover photo
Verified local business
Opti Markt Optika Interspar
Optician
Today 10AM–7PM
4,964 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
 
ENNÉL JOBB AJÁNLATOT IDÉN MÁR NEM KAPSZ!

A legmárkásabb optikai keretek most akciós áron az Opti Markt Optika nyíregyházi üzleteiben. Ráadásul most multifokális lencsédet is kedvező áron rendelheted meg hozzá. Érdeklődj üzleteinkben, kérd kollégáink segítségét a legjobb választáshoz.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
FRANCIAORSZÁGBÓL SZERETETTEL

Francia keretek, finomságok és halk zene várta az érdeklődőket az Opti Markt Optika üzletében, a Tesco áruház üzletsorán, november 17-én.
A Marius Morel 1880 óta foglalkozik szemüvegkeret gyártással és tervezéssel, a francia szemüvegipar egyik úttörője. A nyíregyházi termékbemutatón a cég képviselői az általuk forgalmazott márkák teljes kollekcióját felvonultatták. Az egyedi tervezésű, néhol egyszerű és letisztult, néhol extravagáns- vagány színeket és formákat felvonultató szemüvegkeretek nagy sikert értek el a látogatók körében, akik nemcsak megtekinthették, de meg is vásárolhatták azokat, sőt, meg is rendelhették az új keretekhez illő új lencséket.
A Marius Morel, Nomad és Lightec keretek válogatás kollekciója a bemutató után is megtekinthető és megvásárolható a Tesco áruház üzletsorán található Opti Markt Optika üzletében.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
NINCS KIFOGÁS!

Hoya vékonyított lencsék most 30%-os kedvezménnyel, az Opti Markt Optika nyíregyházi üzleteiben.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
MULTI VAGY MUNKA?

Ha az olvasószemüveg már nem elég, ha nagyobb távolságra is fontos a tisztánlátás, érdemes elgondolkodni egy komplexebb megoldásban. A kérdés azonban az: multifokális vagy munkaszemüvegre van szükségünk?
Egy jól képzett látszerész ilyenkor azonnal megkérdezi a bizonytalankodót, hogy mire és hol szeretné használni szemüvegét? Bár a két szemüvegtípus kialakításában hasonlít egymáshoz, fontos különbségek vannak közöttük.

A munka-, vagy dinamikus olvasószemüvegek nem használhatóak utcai viseletre, ellenben olvasáshoz, valamint munkatávolságokra, pl. számítógépes vagy akár egy ügyfélszolgálatos munkához tökéletesek. Tehát, ha az olvasás mellett 2 vagy akár 4 méter távolságra is jól szeretnénk látni, de távoli szemüvegre még nincs szükség, a munkaszemüvegek valamelyik típusa lehet a megfelelő választás. Ellenben, ha a távollátással is problémák vannak, a munkaszemüveg már nem lesz elegendő, hiszen nemcsak a munkában, hanem állandóan viselnünk kell. Ilyenkor már érdemes a multifokális, vagyis minden távolságra éleslátást biztosító lencsét választanunk.

Mivel mind a munka-, mind a multifokális lencséknek több típusa is létezik, a tökéletes választáshoz feltétlenül kérdezd meg látszerészedet, mielőtt választanál. Az Opti-Markt Optika nyíregyházi üzleteiben ráadásul ingyenes látásvizsgálattal és szaktanácsadással, valamint akciós keretekkel és lencsékkel várunk, a hét minden napján. (Az üzletek pontos nyitvatartásairól és a látásvizsgálatok időpontjáról érdeklődj telefonon, vagy a www.opti-markt.hu weboldalunkon.)
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
KEZDŐDHET AZ ŐSZ

Örülünk vagy sem, vége a kellemes időnek, és beköszöntött az ősz. A pontos-éles látás ebben az évszakban különösen nagy jelentőséggel bír, hiszen megfelelő látásélességgel biztonságosabban közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük a munkánkat és teljesebb életet élhetünk.

Az Opti Markt Optika nyíregyházi üzleteiben lencse- és keretakciókkal, valamint ingyenes látásvizsgálattal várjuk vevőinket, nemcsak októberben, hanem az év minden időszakában. A részletekről érdeklődhetsz üzleteinkben, facebook oldalunkon, vagy a www.opti-markt.hu weboldalon.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
LÁSSON MINDEN TÁVOLSÁGRA TISZTÁN ÉS ÉLESEN!

Hoya multifokális lencsék 30%-OS KEDVEZMÉNNYEL, megszokási garanciával, az Opti Markt Optika nyíregyházi üzleteiben.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
VALAKI SPORTOSAN SZERETI

A sportos napszemüvegek kedvelőinek nem kell bemutatni az Oakley márkát. A cég hasonlóan könnyed, sportos, néha kissé futurisztikus formái azonban megtalálhatóak optikai keretválasztékában is.

Nem kell tehát a már megszokott és kedvelt vonalvezetést hanyagolnia azoknak sem, akik csupán csak dioptriás szemüveget szeretnének.

És most az Oakley optikai keretek 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg az Opti Markt Optika nyíregyházi üzleteiben, ráadásul a vékonyított Hoya lencséket is kedvezményesen választhatod hozzájuk.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
Az amerikai álom most még kedvezőbb áron!

A legendás amerikai márka, a RAY-BAN optikai keretei most 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg az Opti Markt Optika nyíregyházi üzleteiben. Ráadásul, ha Hoya vékonyított lencsét rendelsz hozzá, most azt is megkaphatod 30%-al olcsóbban.
A részletekről érdeklődj üzleteinkben.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
Neymar esete a rendőrséggel

Napjaink egyik legismertebb labdarúgó játékosa igazi példakép a fiatalok körében. Európai pályafutását mégis végigkíséri a rendőrséggel való kapcsolata. Azóta lett ugyanis a Police reklámarca.

A brazil olimpiai bajnok futballista a Santos csapatában lett profi játékos. 2013 nyarától a Barcelona klubjába igazolt hatalmas összegért. 2012-ben Puskás-díjat kapott. Saját korosztályában az egyik legismertebb labdarúgó, leginkább a látványos játékstílusa miatt vált népszerűvé.
Szinte Európába kerülésével egyidőben lett a Police reklámarca, de csak 2016-ban neveztek el róla napszemüveg modellt. Igaz, az feltűnt az Amerika Kapitánya című filmben is, aminek bemutatójára a Vasembert alakító Robert Downey Junior is ebben a szemüvegben érkezett.

A 2015-2016-os modellek reklámozásában már erőteljesen kiveszi a részét, szinte minden plakáton szerepel, hol optikai keretekben, hol különböző stílusú napszemüvegekben. A vagány, karakteres sztár, úgy látszik, megtalálta a hozzáillő stílust, hiszen minden modell olyan, mintha rá tervezték volna.

Fotók: www.policelifestyle.com
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
 
 
BIZTONSÁGOS AUTÓVEZETÉS, ŐSSZEL IS

A biztonságos autóvezetés elengedhetetlen tényezője az éles látás. Nemcsak a közlekedési táblák és jelzések, hanem a nem várt közlekedési akadályok időben észlelése és a távolság pontos felmérése is elengedhetetlen.

Ősszel a párás- ködös levegő nagymértékben csökkenti a látótávolságot, a csúszós-vizes úttesten pedig az időben megállás sokkal nehezebb. Ilyenkor még fontosabb és elengedhetetlenebb a megfelelő szemüveg vagy kontaktlencse használata, nemcsak a magunk, hanem mások biztonságának érdekében is.

Ne felejtsük el, hogy az őszi napsütés és a nedves úttest csillogása ilyenkor is megkövetelheti a napszemüveg használatát, tehát ne tegyük még el a szekrénybe, viseljük bátran ősszel is, akár dioptriás változatban.

Az Opti-Markt Optika nyíregyházi üzleteiben szakembereink készségesen segítenek az ideális, autóvezetéshez is megfelelő szemüvegkeret és lencse kiválasztásában, folyamatos ingyenes látásvizsgálattal és akciós keretekkel.
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
Nyíregyháza László u. 8 4400 Hungary
László utca 8HUNyíregyháza4400
Optician, Eye Care
Optician
Eye Care
Fashion
Sunglasses Store
Yan Jing
Today 10AM–7PM
Tuesday 10AM–7PMWednesday 10AM–7PMThursday 10AM–7PMFriday 10AM–7PMSaturday 10AM–7PMSunday ClosedMonday 10AM–7PM
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
Be the first to review
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity