Profile cover photo
Profile photo
AcidFlynN WraitH
21 followers -
Oh..OK
Oh..OK

21 followers
About
AcidFlynN's posts

Post has attachment
sekali kena samun daaa
Setelah lama menyepi, sibuk dengan kerja tetiba tergerak hati pulak nak tgk blog yang berhabuk setelah sekian kali nya. So ape cite nak share kat sini? Tak banyak sebenarnya. Untuk pekongsian perasaan, tempat kerja kena rompak olak pagi tadi pukul 5 di kawa...

Post has attachment
Take a look at this video on YouTube:

Post has attachment
Check out this video on YouTube:

Post has attachment
SHOW me LOVE
Saje nak ekpresi mood pepagi yang dah berselang beberapa hari dah di tahun baru. Hari tu aku tengok iklan kat Channel 5 singapore pasal Celebrate TV50 ni, pastu dengar plak lagu background yang best sikit. Ghupenye The Wanted datang singapore wat konsert un...

Post has attachment
SHOW me LOVE
Saje nak ekpresi mood pepagi yang dah berselang beberapa hari dah di tahun baru. Hari tu aku tengok iklan kat Channel 5 singapore pasal Celebrate TV50 ni, pastu dengar plak lagu background yang best sikit. Ghupenye The Wanted datang singapore wat konsert un...

Need a new phone. secondhand Blackberry and of course, cheap one. huaahahaha

The End Of The World

Post has attachment
Your vagina says: You need to be invited to get in
The irony is that these negative reactions themselves prove exactly the necessity of more feminist calls in China. These girls clearly demonstrate that talking about sexuality and taking control of your sexual identity is nothing to be ashamed of and proudl...

Post has attachment
Membaca oh Membaca
Selamat malam semua sahabat yang dihormati, incik incik, rakan rakan, diktaktor, tukang simen, otromen, superman sekalian. Takde banyak s...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded