Profile cover photo
Profile photo
Papa Amyzal
24 followers -
http://www.guruyaya.com
http://www.guruyaya.com

24 followers
About
Posts

Post has attachment
RONALD McDONALD HOUSE CHARITIES MALAYSIA - KEJOHANAN GOLF AMAL RMHC 2018
Sejak 28 tahun lalu, Persatuan Kebajikan Ronald McDonald (RMHC) Malaysia telah berjaya  membantu lebih 20,000 kanak-kanak  di Malaysia dengan menyediakan pelbagai sokongan melibatkan bidang Kesihatan, Pendidikan dan Kebajikan. Tahun ini, RMHC akan meneruska...
Add a comment...

Post has attachment
TUN M AND TUN SITI’S LEGO MURAL UNVEILED AT CAROUSELL’S “SAYANGI MALAYSIAKU” LEGO ART EXHIBITION IN SUNWAY PYRAMID
As Malaysians celebrate the country’s 61st independence day, Carousell, Republic of Bricks (ROB) and Sunway Pyramid Mall unveiled an array of unique murals built entirely from LEGO bricks celebrating our country. Tun Dr. Mahathir Mohamad and Tun Dr. Siti Ha...
Add a comment...

Post has attachment
KEZUTAN DI HARI LAHIR BAPAK NGKO
Alhamdulillah, harini dipanjangkan lagi umur setahun. Dapatlah sambut bezday untuk tahun ni. Mudah-mudahan begitu juga di tahun-tahun mendatang. Saban tahun macam biasa juga lah, mana ada ambil peduli dengan bezday sendiri. Almaklum lah, bukannya di zaman k...
Add a comment...

Post has attachment
#MYCYBERSALE SHOPPING SPREE ON CAROUSELL
Malaysians can now embark on a
shopping spree  in conjunction with the MYCyberSale 2018 . Happening from 3 September 2018 to 7 September 2018, buyers
can stretch their Ringgit for amazing deals on Carousell, one of the world’s
largest and fastest growing cl...
Add a comment...

Post has attachment
PRIME EZBUY - JIMAT GILERRRR !!!!
Di zaman cyber ni kalau ditanya kepada sesiapa sahaja pun tentang pembelian barangan secara atas talian atau ' online ', boleh dikatakan semuanya tahu. Lebih-lebih lagi komuniti-komuniti dan geng-geng makcik dan pakcik bawang yang dok hari-hari bergosip, " ...
Add a comment...

Post has attachment
SPARK FOUNDATION - KITA DIANCAM KEHILANGAN BEKALAN AIR BERSIH
Apakah yang kita rasa sekiranya bekalan air bersih ke rumah kita tiba-tiba terputus. Pabila buka paip tetapi tidak ada air yang keluar. Kebetulan masa tu kita amat-amat memerlukan air untuk menyucikan diri selepas berhadas. Sekarang cuba bayangkan jika kita...
Add a comment...

Post has attachment
JUARA TRAVEL - PILIHAN TEPAT PAKEJ HAJI, UMRAH, ZIARAH DAN DESTINASI PELANCONGAN ANDA
Jika kita tanya kepada setiap individu Muslim sejati tentang ke manakah destinasi impian mereka yang sangat mereka harapkan untuk menjejakkan kaki mereka sekurang-kurangnya sekali seumur hidup, maka sudah tentu kita akan mendapatkan jawapan yang sama iaitu ...
Add a comment...

Post has attachment
SAKITNYA TAK SEBERAPA MENGADANYA JEK LEBEYYHH !!!
Masuk hari ni dah seminggu aku kena demam, batuk dan selsema. Ini semua kes last week start dari kena basuh satu rumah pastu plak berhujan banyak kali. Aku ni memang jarang-jarang sangat nak sakit. Tapi kalau dah jatuh sakit tu biasanya memang mengambil mas...
Add a comment...

Post has attachment
HARI RAYA AIDILFITRI - SAAT MANIS BERSAMA KELUARGA TERCINTA
" Selamat Hari Raya Hari untuk kita bersuka ria Selamat kami ucapkan Untuk kita hingga sampai tahun depan " Assalamualaikum guys. Haaa sedar tak sedar kita dah sampai pun ke Bulan Syawal. Korang yang berpuasa penuh tu Alhamdulillah dan tahniah aku ucapkan. ...
Add a comment...

Post has attachment
CARRIE JUNIOR ODOUR BUSTER KIDS HAIR SHAMPOO ~ FOR HAIR THAT SMELLS GREAT ALL DAY LONG!
Have you ever experienced a
strong odour from your kid’s sweaty hair
and scalp after school or playing outdoor? The odour
becomes worse when your child’s hair and scalp
get sweaty and oily. The only effective way to eliminate such unpleasant odour is to ens...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded