Profile cover photo
Profile photo
Anis Athia
4,703 followers
4,703 followers
About
Anis Athia's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Are you looking for a planner? I've got mine from Typo and they are having 50% off for planner! Which planner did I bought? Head on to my blog now if you are curious :D

http://www.anisempoi.com/2014/12/my-2015-planner-typo.html

Post has attachment
Kalau dulu, warna merah memang takde dalam senarai warna kegemaran. Kalau pilih barang, yang warna merah memang tolak tepi siap-siap. tak tau la kenapa sejak kebelakangan ni rasa warna merah tu attractive >_< Sampai kasut tumit tinggi warna merah dari XES ni pun jadi igauan! Last2 dapat ke tak kasut ni? Jom baca latest entry anis ni :

Post has attachment
Weekend lepas anis pergi Sri Menanti untuk program anak angkat. Mula-mula ingat duduk rumah kampung, pastu toilet dekat luar bagai. Sekali rumah keluarga angkat anis ni besar gila! Tak caya? Baca entry anis ni:

Post has attachment
good morning! Korang pernah dengar brand Innisfree tak? Innisfree ni brand Korea yang popular tau. Dan diorang baru je buka branch kat Malaysia. Nak tau ape yang menarik di Innisfree? Jom baca sini : http://www.anisempoi.com/2014/12/new-korean-brand-in-town-welcome-to_16.html

Post has attachment
Review Manisnya Cinta di Cappadocia :)

Post has attachment
setuju dengan pendapat akak, paling setuju yang kena isi verification tu... anis datang blogwalking sini ^_^
Wait while more posts are being loaded