Profile cover photo
Profile photo
Nur Leyna
38 followers -
Tulisan Aku
Tulisan Aku

38 followers
About
Nur's posts

start with new life. 

Post has attachment
Pengakhiran dalam pencarian
Assalamualaikum..Hai.. Hari ni takde apa pun yang menarik nak dikongsikan. Cuma tadi bila belek-belek satu blog member ni ada la terjumpa entry ni . Osem giler dah lame kot mencari lagu tu. Akhirnya jumpa jugak. I lap u so much la pada Newborn Panda sebab d...

After lunch kepala sangat berat..hanya terfikir untuk tidur.. Tapi!! Wait the min.. "Belum solat lagi la!!".. ape lagi.. Jom tunaikan tanggungjawab dulu..

Post has attachment
Gundah
Assalamualaikum, Kita hanya mampu duduk disebelahnya.  Tapi kita tidak mampu memilikinya. Umpama bayang-bayang. Muncul apabila cahaya itu datang lalu lenyap apabila tiba masanya.  Permainan kehidupan yang kadang kala kita pun tak mampu untuk menduga.  Baik ...

Post has attachment
hangout
assalamualaikum Semalam dah plan dengan member aku nak tengok cerita "Highland Tower" tak tahu la best ke tak. tunggu je la kejap lagi. Pagi-pagi lagi aku dah bukak lappy aku. Firstly mesti la layan aku punya survey..kumpul duit la. Kalau tak macam mana nak...

Post has attachment
made by me..for lunch..
Photo

hangout with my bff. nothing to do for my new entry... bizzzz...

Post has attachment
apa dah jadi?
Assalamualaikumwbt... Aku tak tahu kenapa hari ni aku moody semacam je. Mungkin penat sgt kot. Semalam still keje but half day je la. After balik keje, aku sambung buat kuih pulak. Biasa la ni la cara aku cari side income. Ni je rezeki yang mampu aku lakuka...

Post has attachment
2/10/13
assalamualaikumwbt... " Hati, berbunga rindu Jiwa, tak tentu arah Ini, kah yang disebut cinta [#:] Bulan, kedua itu Pertama, ku dengan kamu Dua, hati terpaut suka [Reff:] Oh, begitu cepat, waktu berlalu, perpisahan tak diduga Ku, ingin denganmu, tak terbata...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded