Profile cover photo
Profile photo
Shazliza Shafei
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

How fast are your fingers? Test Now!->http://s.p2.cmcm.com/transfer.html
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Destinasi Ketiga : Made In Penang, Georgetown
Destinasi kami yang terakhir hari ni ialah Made In Penang
yang terletak di Georgetown. Pameran lukisan 3D menjadi tarikan kat MIP
ni. Best gak! Anak-anak ngan mysayang enjoy. Aku pun happy. On da way ke pintu masuk pun da ada macam-macam hasil seni dah......
Add a comment...

Post has attachment
Jambatan Sultan Abdul Halim - Jambatan kedua Pulau Pinang
Masuk kali ni da kali kedua aku ikut jambatan ni. Kali pertama , masa masuk. Ni kali kedua, nak keluar pulau plak. Dah kali kedua, tak rasa panjang plak. Kali ni, ambil peluang nak bergambar plak, masa menyinggah beli cendol. Ngeheheee...
Add a comment...

Post has attachment
Solat hajat berjemaah
Anak aku nak exam UPSR ngan PSRA. So kami laki bini wat solat hajat tengah malam, memohon semoga Allah SWT mempermudahkan segalanya buat anak bujang kami tu. BTW, bukan tu pointnya aku buat post ni, sebenarnya aku baru pakai telekung ni and colournya Hitam....
Add a comment...

Post has attachment
Proud Sister
Congratulation kepada adik kesayangan kami sekeluarga, Sasa yang telah menyambung pelajaran ke peringkat Master di Universiti Malaya. Sesungguhnya kami merasa bangga denganmu. Go go caiyok! .
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded