Profile cover photo
Profile photo
Natrah Mn
About
Posts

Post has attachment
Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky
Jemput memeriahkan lagi GA ni, manatau nasib bagus dapat duit raya ~ Do join arr .. xOxO 

Post has attachment
Bercuti Dengan Gaya Hipster
Assalamualaikum dan salam sejahtera readers ~ entry kali ni aku nak share pasal percutian ala-ala hipster sikit .. ala, kan sekarang dah trending style macam ni .. so, here we go ! Bajet tak besar tapi nak pergi bercuti? Surat cuti dah lulus tapi hanya sing...

Post has attachment
Bercuti Dengan Gaya Hipster
Assalamualaikum dan salam sejahtera readers ~ entry kali ni aku nak share pasal percutian ala-ala hipster sikit .. ala, kan sekarang dah trending style macam ni .. so, here we go ! Bajet tak besar tapi nak pergi bercuti? Surat cuti dah lulus tapi hanya sing...

Post has attachment
Blue Sky Tag #1 by Asyikin
Terima kasih la kepada  Miss A  sebab sudi tag natrah .. ada juga entry blog ni, hehe .. maaflah sebab rojak sikit bahasa dalam entry ni :D , here's the answer .. 1. What are the things you love the most ? I love all sort of thing in this universe, but if i...

Post has attachment
Pakej Umrah dan Percutian murah hanya di Glocal Travel & Tours | Umrah & Hajj Specialist
Pada 30 April 2017(Ahad) berlansungnya Majlis Perasmian Pembukaan Cawangan Baru Glocal Travel & Tours - Umrah & Hajj Specialist bertempat di Blok K, Royal Plaza Putatan (berhampiran dengan Restoran Nasi Kukus). Majlis dirasmikan oleh YB DSP Hj Yahya Bin Hus...

Post has attachment
Segmen Sweetlicious Bloglist #SugarTreats2017
JOM JOIN THIS SEGMEN !!  tarikh tutup : 3 may 2017 | 11:59 pm

Post has attachment
Borneo Cyber Security Challenge 2017
setelah sekian lamanya ~~~ Natrah awkward sikit rasanya nak post entry kali ni sebab lama dah tak update and follow up pasal blog sebelum ni .. kalau ada post pun sebab join contest ja .. tapi semangat dan azam baru dan aura positive tarik semula diri ni un...

Post has attachment
Segmen Bloglist by Saghah
KLIK BANNER UNTUK JOIN JOM JOIN ~~  Ada hadiah misteri untuk TOP REFERRAL tau....

Post has attachment
Proses Permohonan PTPTN
Tahniah kepada mereka yang berjaya mendapat tawaran untuk melanjutkan pelajaran ke IPT. Untuk mereka yang berniat untuk meminjam PTPTN boleh follow maklumat di bawah. Urutan permohonan PTPTN Buka akaun SSPN dan akaun bank berdasarkan tempat pengajian. Boleh...

Post has attachment
PRELOVED GIVEAWAY OLEH AA
 ASSALAMUALAIKUM .. HAI dan SALAM SEJAHTERA  Mula :  13 november 2016 - 13 december 2016 HADIAH  - shawl dan dress setiap pemenang (link akan diupdate)
Wait while more posts are being loaded