Profile cover photo
Profile photo
Lesong Pipit
24 followers
24 followers
About
Lesong's posts

Post has attachment
sinofaa is back !!!!!!
Assalamualaikum. Holaaaaaaaaaaaaa . okei awkward  🙇 just nak bagitau sinofaa atau lagi syoq panggil kaknopa :) nanti2 la kaknopa update entry naa. #siscuba ill be back 😁😁😁

Post has attachment
#EasySisters
ASSALAMUALAIKUM Ehem ehem.. bersua kembali la kita ya. Biasalah, kalau takdak cerita takdak points best-best nak share maka takdakla entry baru. Tak seronok jugak kalau nak update entry semata-mata nak mereben  merepek benda yang tak penting. Buat kena bash...

Post has attachment
Syawal 2014 - part 2
Bismillah bersambung menjelajah ke Syawal 2014 - Part 2 . Over kan tunggu punya lama baru nak update. Menyesal jugak pergi buat entry yang ada 'part part' ni. Tak pasal pasal kena spend time lagi depan lappy sambil memerah otak untuk muntahkan idea-idea di ...

Post has attachment
Syawal 2014 -part 1
Bismillah .. Okei. I thinks its not too late to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri for all Muslims :) FYI, aku memang saja update lambat-lambat pasl raya. Kononnya nak kumpul dulu semua memori raya then buboh semua dalam blog untuk tatapan ampa semua *bajet ...

Post has attachment
Syawal 2014
B ismillah .. Okei. I thinks its not too late to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri for all Muslims :) FYI, aku memang saja update lambat-lambat pasl raya. Kononnya nak kumpul dulu semua memori raya then buboh semua dalam blog untuk tatapan ampa semua *bajet...

Post has attachment
Syawal 2014
B ismillah .. Okei. I thinks its not too late to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri for all Muslims :) FYI, aku memang saja update lambat-lambat pasl raya. Kononnya nak kumpul dulu semua memori raya then buboh semua dalam blog untuk tatapan ampa semua *bajet...

Post has attachment
Syawal
Bismillah .. Aku pun taktau kenapa pagi hari ni aku rasa rajin sangat nak update blog setelah sekian lama tak disentuh. Mood rajin tu mai kot celah mana pun aku tak sure.  BTW, i thinks its not too late for me to wish Selamat Hari Raya Aidilfitri to all Mus...

Post has attachment
Lesong Pipit commented on a video on YouTube.
menarik ! tahniah :)

Post has attachment
Lesong Pipit commented on a video on YouTube.
kelakarrrr ! kesian yg jadi seungri . sekejap je dapat keluar . nasib laa . haha 

Post has attachment
Lesong Pipit commented on a video on YouTube.
nak tutorial hilangkan jerawat :) just kidding 
Wait while more posts are being loaded