Profile cover photo
Profile photo
azlina aliuddin
23 followers -
Day to day life learning
Day to day life learning

23 followers
About
azlina aliuddin's posts

Post has attachment
Beraye kite 2015
AsSalamualaikum,   Genap setahun tak update blog. Kekeringan idea nak menulis. Apepun, untuk abadikan kenangan raya tahun nie, gigihkan diri untuk update.   Tahun nie, tak semeriah tahun lepas. Sebab turn raya adik beradik kt rumah mertua masing2 kecuali Ay...

Post has attachment
Rezeki Raye
Alhamdulilah. Rezeki adik Amie/Aj , minggu raya tu. Hari Sabtu @ raya ke 6, jiran mak kat kampung buat majlis resepsi anak lelaki sulungnye. Dia ambil package makeup, baju pengantin, mini pelamin & deko bilik tidur. Alhamdulilah, jiran kami sangat2 puas hat...

Post has attachment
Raya di Pengkalan Balak, Melaka
Nak sambung cerita raya. Raya ke 4,(ari Khamis)  kami bawak mak gi berehat kat Pengkalan Balak. Yelah, mak kan tak berenti buat kerja, bawak dari subuh sampai ke malam. Bagi can mak rehat kat sini sekejap. Lagipun dekat je ngan rumah kami. Tak sampi 30 mini...

Post has attachment
Meriahnye Raye 2014
AsSalamualaikum   Ramai yang dah updated cerite raya memasing kan. Arini baru ade mood nak update. Gagahkan diri juga la, sebab untuk kenang-kenangan kan.   Semalam, Isnin da start masuk ofis. Mood macam biase, masih ke laut sebab body je yang ade kt ofis t...

Post has attachment
Deco Raya 2014
Alhamdulilah. Siap sudah deco raya untuk tahun nie.   Tema warna Si Hitam legam. Mgmg gelap jadinya rumah. Kalau org dtg rumah kene bukak lampu, kalau idak, tak nmpak muka memasing..hehe   Agak tak sesuai sbrnya Hitam untuk rumah sempit. Tapi saje nak try k...

Post has attachment
Small deco project
Gatal tangan dah nak deco2. Beli frame gambar kecik kat Romantika. Matchkan dengan cermin kesayangan.   Gambar Sebelum. Fawza da tambah ngan artwork dia. Menurun hobi ibu kat Fawza ye nak   Gambar selepas ditambah frame Parissss..hehe Impian nak buat Black ...

Post has attachment
Belated Birthday Fawza
AsSalamualaikum my dear Diaries,   Baru nak update birthday celebration Fawza. Sambut kami anak beranak jer.   Birthday Fawza sebenarnye jatuh pada 7 Jun. Tapi disebabkan dia balik kampung temankan nenek, maka lambatlah sambut birthday dia. Takpelah, bebuda...

Post has attachment
Projek hujung minggu
AsSalamualaikum My Diaries.   Seperti biase, bile takde cerita dan idea nak menulis, mgmg takde entry la blog nie. Tapi blog hoping mgmg wajib setiap hari. Tabik spring pada semua blogger2 tegar yang setiap hari up entry yang semua, banyak beri idea & cerit...

Post has attachment
Jemputan Kahwin
Assalamualaikum My Diaries,   Lama x update yer.. Walaupun masih baru berblogging, xde idea nak tulis ape. Tak pandai sangat nak mengarang. Tapi gigihkan diri jugak, sebab untuk kenang-kenangan dihari tua kan..hehe   Sebelum terlambat sangat, nak update cer...

Post has attachment
Si Hitamku
Perkenalkan si hitam saye yang dibeli di Kamdar minggu lepas. Si hitam nie telah membuatkan saye pening kepala dan jiwa tak tenteram .       Al-kisahnye, setelah pusing balik - pusing balik semua kedai langsir kt Jln Tunku Abd Rahman tu, terpekenanlah dekat...
Wait while more posts are being loaded