Profile cover photo
Profile photo
Meetingcare
3 followers -
Meetingcare brengt ZZP-ers en instellingen in de zorg bij elkaar.
Meetingcare brengt ZZP-ers en instellingen in de zorg bij elkaar.

3 followers
About
Posts

Nu of in de toekomst op zoek naar opdrachten in de zorg. Schrijf je nu gratis in op www.meetingcare.nl. Je bent meteen zichtbaar voor opdrachtgevers
Add a comment...

Een opdrachtgever is op zoek naar verzorgende IG in de provincie noord Holland. Kijk voor de volledige opdracht op www.meetingcare.nl
Add a comment...

In de plaatsen s'gravenland, Utrecht, Amsterdam en Tilburg zijn opdrachtgevers actief op zoek naar zzp- ers in de zorg. Kijk voor de opdracht op www.meetingcare.nl. Schrijf je tijdelijk zonder verplichting gratis in. Niet werkzaam in deze regio's ? Schrijf je ook in en maak een profiel aan. Opdrachtgevers hebben toegang tot alle ingeschreven zzp- ers op onze site en kunnen je rechtstreeks benaderen. Makkelijk als ze tijdens de zomerperiode snel een professional nodig hebben.
Add a comment...

In de omgeving huizen is een opdrachtgever op zoek naar zzp-ers in de zorg. Schrijf je tijdelijk gratis is in op www. Meetingcare.nl
Wij reken geen bemiddelingskosten per uur. Maak je door middel van een persoonlijk profiel kenbaar bij potentiële opdrachtgevers door heel Nederland. De tijdelijk gratis inschrijving is geheel vrijblijvend.
Add a comment...

Een hospice in de provincie Utrecht is op zoek naar een verpleegkundige niveau 5.
Kijk voor de volledige opdracht op www.meetingcare.nl en schrijf je tijdelijk gratis in.
Add a comment...

In de regio den haag zijn wij op zoek naar zzp- ers in de zorg. Schrijf je nu tijdelijk in op www.meetingcare.nl.
Wij rekenen Geen bemiddelingskosten per gewerkt uur.
Add a comment...

Een extramurale opdrachtgever in Utrecht is op zoek naar verzorgende IG. Schrijf je in op de site www.meetingcare.nl om de volledige omschrijving te bekijken. Inschrijven is tijdelijk gratis. Wij vragen GEEN bemiddelingskosten per gewerkt uur.
Add a comment...

Een extramurale opdrachtgever in Noord Holland is op zoek naar verpleegkundige niveau 4/5. Schrijf je in op de site www.meetingcare.nl om de volledige omschrijving te bekijken. Inschrijven is tijdelijk gratis. Wij vragen GEEN bemiddelingskosten per gewerkt uur.
Add a comment...

ZZP-Nederland, de belangenorganisatie voor zelfstandigen heeft recent een onderzoek laten verrichten over de ervaringen van ZZP-ers en het werken met bemiddelingsbureau's. In de zorg zijn er erg veel bemiddelingsbureau's. De resultaten laten zien wat --meetingcare.nl aangeeft:
De zzp-ers vinden het tarief wat ze af moeten staan te hoog
De machtspositie van de bemiddelingsbureau's is groot.
http://www.zzp-nederland.nl/nieuws/69163-zzp-nederland-bemiddelaars-maken-misbr
Toch werkt nog ruim 50% van de ZZP-ers in de zorg via een bemiddelingsbureau.
Meetingcare.nl is geen bemiddelingsbureau, wij brengen ZZP-ers in de zorg via de website in contact met opdrachtgevers. Neem eens een kijkje op de website www.meetingcare.nl
Schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in
Add a comment...

De sociale partners hebben conform nieuwe wet Zorg en Zekerheid per 1 juli a.s. afgesproken om inzet van medewerkers met 0-Uurs arbeidscontracten zoveel mogelijk te beperken.
Wil je flexibel blijven werken?
Word ZZP-er in de zorg en schrijf je nu gratis en geheel vrijblijvend in op onze website
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded