Profile cover photo
Profile photo
nadeera eimelda
About
Posts

Post has attachment
Mary Kay Beauty Consultant
Assalamualaikum dan selamat pagi. Hai semua pembaca blog saya. Rasanya dah lama saya biarkan blog ni berhabuk kan. Ada yang rindu tak? Tahun 2018 ni adalah tahun yang agak sibuk buat saya. Sebabnya, rutin saya berubah habis. Hihi. Saya sign up sebagai Beaut...
Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Beauty Consultant
kulitcantikdansihatnaturalbeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Ada yg nak cari2 hantaran untuk si dia? Ape kate gembirakan hati si dia dengan set Time wise Miracle. Best taw NADEERA | 0129063990 #naturalbeauty #ilovemarykay #simplemakeup #flawless #beautywithbrain #nadeeraorkid #kulitcantikdansihat #antiaging #bukanseb...
Kulit cantik dan sihat - Natural beauty
Kulit cantik dan sihat - Natural beauty
kulitcantikdansihatnaturalbeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lipstik adalah 1 keperluan buat wanita?
Lipstik juga salah satu keperluan dalam kehidupan seharian. Kerana bibir juga perlukan suppliment untuk kekal sihat dan lembab. (Copy paste adalah dilarang keras) Bibir yang tak dijaga akan menyebabkan, ianya kering, berkuping, luka dan hitam. Bagi wanita y...
Lipstik adalah 1 keperluan buat wanita?
Lipstik adalah 1 keperluan buat wanita?
kulitcantikdansihatnaturalbeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa kita perlu pakai skincare? Walaupun muka elok xde jerawat?
Kalau kulit kita licin tak de jerawat itu bonus. Tak semua orang bernasib baik dapat muka yang tak de jerawat. Tapi? Yakin kah kulit wajah kita yang tak de jerawat itu sihat? Tak kusam? Tak gelap? Takde white head? Black head? Tak penuh dengan kulit2 mati y...
Kenapa kita perlu pakai skincare? Walaupun muka elok xde jerawat?
Kenapa kita perlu pakai skincare? Walaupun muka elok xde jerawat?
kulitcantikdansihatnaturalbeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips memilih jenis foundation TERBAIKK!!
Liquid foundation ada beberapa jenis bentuk. Antaranya dalam bentuk krim, stick, cecair(liquid) dan serbuk(powder). Tapi, adakah anda sudah memilih jenis foundation yg mana sesuai untuk kulit anda? Jom kita tgk antara tips2 nya. (COPY PASTE ADALAH DILARANG ...
Tips memilih jenis foundation TERBAIKK!!
Tips memilih jenis foundation TERBAIKK!!
kulitcantikdansihatnaturalbeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips untuk dapatkan kulit sihat
Mendapat kulit yang sihat menjadi impian seluruh manusia di dunia ini. Siapa yang tak nak kulit cantik dan sihat kan? Bila kulit sihat, pakai makeup pun orang tak cakap, fake. Sebab, bila tak pakai kulit dah memang cantik. Betul kan?? Jom kita tengok antara...
Tips untuk dapatkan kulit sihat
Tips untuk dapatkan kulit sihat
kulitcantikdansihatnaturalbeauty.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hidung berair? Selsema tanpa henti?
Assalamualaikum kepada pembaca2 blog saya, di harap semuanya sihat2 saja hari ni. Perasan tak? Bila kita ada anak2 kecil, tapi anak2 selalu sangat selsema atau demam? Bila dah selsema tu, susah sangat nak sembuh, makan masa berminggu2? Sebenarnya semua berg...
Hidung berair? Selsema tanpa henti?
Hidung berair? Selsema tanpa henti?
nadeeracorp.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
January promo!!!!
Hi youOlss!!! Bulan ni ada promo yg bestttt dari Marykay!!! Tahu takk!! YouOlss dapat jimat banyak dgn membeli set skinvigorate+cleanser!! 😍😍 YouOlss boleh pilih antara 3jenis cleanser ni. Bulan ni saja taw!! Rugila kalau x grab. Jarang2 Mary kay nak buat...
January promo!!!!
January promo!!!!
nadeeracorp.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
Nak jadi flawless cam akak x???? Just grab 4 items ni!! Best tuu!! Hihihi.. setiap satu item ade kebaikkannya. Sebab ape? Haaa.. sebab ade mineral, ada vitamin, ade spf dan ade pearl pulak tuu!! Dalam tempoh detox muka.. brg2 ni penting taww!! Ape lg tunggu...
Nadeera corp
Nadeera corp
nadeeracorp.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Produk tiada kelulusan kkm atau gmp?
😃Hi youOlss.. hr ni akak ada soalan nk ty. Youolss pernah x ternampak iklan di fb, bunyinya mcm ni. "Saya ada menjual produk kosmetik secara pukal/borong buatan thai!! Sesiapa nak buat jenama kosmetik sendiri pun boleh. Packeging sendiri, brand sendiri, st...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded