Profile cover photo
Profile photo
Siti Aisya
17 followers
17 followers
About
Siti's posts

Post has attachment
FAHAMI LELAKI, GAYA WANITA PART 1
Assalamualaikum.... Entry ni khas untuk para lelaki dan wanita kat luar sana yang selalu bergaduh dan sering berlaku salah faham dalam relationship hangpa... padahal lepas dah gaduh besar besaran tu.. korang mula terfikir yang korang gaduh atas sebab2 yang ...

Post has attachment
EXTEND SEMESTER - PELAJAR UiTM
Assalamualaikum and hye uols....! Entry kali ni nak habaq pasal extend sem, tapi untuk pelajar UiTM dihatiku je la.. yang x dihatiku kalau nak baca boleh.. x baca pun boleh.. ehe.. ikut suka hangpa la na... First of all korang kena tahu yang dekat UiTM ni, ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Taubat dari maksiat.....
"Hati hiba mengenangkan dosa2 yg ku lakukan,  Oh Tuhan Maha Kuasa,  Terima taubat hamba berdosa... Ku akui kelemahan diri, Ku insafi kekurangan ini, Ku kesali kejahilan ini, Terimalah 3x..... Taubatku ini.....   Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan,...

Post has attachment
Rindu Kedamaian...
Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang........ ~~Rindu itu adalah.... anugerah dari Allah... Insan yang berhati nurani.. punyai rasa rindu...~~ Masih terngiang bait lagu nasyid dari kumpulan Hijjaz... haha.. apa yang aku rindukan?? Hanya k...

Post has attachment
**
Assalamualaikum.... salam rindu.... rindunya nak berbelogiiiinggg.....!!! da bersarang sarang da...:) nak citer ni.... ehe.. alhamdulillah.. akhirnya penantian nak menyambung degree terlaksana jugak.. cewah..!!! 9 bulan tu, jauh tertinggal.... sedih je kan....

Post has attachment
MAR1..... ANDA MAMPU MEMBERI DENGAN 1 LIKE!!!
Assalamualaikum .... saya memohon jasa baik saudara/ saudari untuk meneruskan pembacaan anda di entri ini... bukan untuk saya.. tapi untuk MEREKA.... SIAPA MEREKA ITU????? MEREKA adalah orang yang memerlukan perhatian kita... for those yang tidak tahu MAR1 ...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded