Profile cover photo
Profile photo
Siti Aisya
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SAMBUNG MASTER UiTM dan MyBrain 2018
Add a comment...

Post has attachment
SAMBUNG MASTER UiTM dan MyBrain 2018
Assalamualaikum positive members..... Entry kali ni pasal nak sambung master kat UiTM... x sure sama ada master by research n master by coursework atau mix mode.. sama ke x.. Tapi yang aku nak share ni master by research la... Macam aku.. aku daftar kod mas...
Add a comment...

Post has attachment
FAHAMI LELAKI, GAYA WANITA PART 1
Assalamualaikum.... Entry ni khas untuk para lelaki dan wanita kat luar sana yang selalu bergaduh dan sering berlaku salah faham dalam relationship hangpa... padahal lepas dah gaduh besar besaran tu.. korang mula terfikir yang korang gaduh atas sebab2 yang ...
FAHAMI LELAKI, GAYA WANITA PART 1
FAHAMI LELAKI, GAYA WANITA PART 1
pesanummi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
EXTEND SEMESTER - PELAJAR UiTM
Assalamualaikum and hye uols....! Entry kali ni nak habaq pasal extend sem, tapi untuk pelajar UiTM dihatiku je la.. yang x dihatiku kalau nak baca boleh.. x baca pun boleh.. ehe.. ikut suka hangpa la na... First of all korang kena tahu yang dekat UiTM ni, ...
EXTEND SEMESTER - PELAJAR UiTM
EXTEND SEMESTER - PELAJAR UiTM
pesanummi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Taubat dari maksiat.....
Taubat dari maksiat.....
pesanummi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Taubat dari maksiat.....
Taubat dari maksiat.....
pesanummi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Taubat dari maksiat.....
"Hati hiba mengenangkan dosa2 yg ku lakukan,  Oh Tuhan Maha Kuasa,  Terima taubat hamba berdosa... Ku akui kelemahan diri, Ku insafi kekurangan ini, Ku kesali kejahilan ini, Terimalah 3x..... Taubatku ini.....   Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan,...
Taubat dari maksiat.....
Taubat dari maksiat.....
pesanummi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Rindu Kedamaian...
Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang........ ~~Rindu itu adalah.... anugerah dari Allah... Insan yang berhati nurani.. punyai rasa rindu...~~ Masih terngiang bait lagu nasyid dari kumpulan Hijjaz... haha.. apa yang aku rindukan?? Hanya k...
Pesan Ummi: Rindu Kedamaian...
Pesan Ummi: Rindu Kedamaian...
pesanummi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum.... salam rindu.... rindunya nak berbelogiiiinggg.....!!! da bersarang sarang da...:) nak citer ni.... ehe.. alhamdulillah.. akhirnya penantian nak menyambung degree terlaksana jugak.. cewah..!!! 9 bulan tu, jauh tertinggal.... sedih je kan....
Pesan Ummi
Pesan Ummi
pesanummi.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded