Profile cover photo
Profile photo
Aiman Marzuki
52 followers
52 followers
About
Aiman's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Susah ke nak berubah
Baru baru ni Ada seorang anak muda, whatsappp aku. Dia seorang yang ingin berubah dan perlukan nasihat so ada sorang kawan rekemen kan number aku. Bukan sebab aku baik tetapi mungkin kerana aku pon dulu bukan baik sangat. So boleh lebih memahami anak anak m...

Post has attachment
Madinah Bumi Nabi
Bangun dari sujud, macam tak percaya mata sendiri. Kat blog tulis dah time solat pandang bawah. Tapi mata tetap berdegil nak pandang depan. "Peh gila lawa kaabah ni. Subhanallah". Bukan senang nak dapat saff depan kaabah ni. 30 minit before solat start dah ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
ukhwah fillah

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded