Profile cover photo
Profile photo
Eugene Chen
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
Perjuangan Masih Jauh [IM 529]
Perjuangan Masih Jauh [IM 529]
doktorhaybat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Susah ke nak berubah
Susah ke nak berubah
doktorhaybat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Susah ke nak berubah
Susah ke nak berubah
doktorhaybat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Susah ke nak berubah
Baru baru ni Ada seorang anak muda, whatsappp aku. Dia seorang yang ingin berubah dan perlukan nasihat so ada sorang kawan rekemen kan number aku. Bukan sebab aku baik tetapi mungkin kerana aku pon dulu bukan baik sangat. So boleh lebih memahami anak anak m...
Susah ke nak berubah
Susah ke nak berubah
doktorhaybat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Madinah Bumi Nabi
Bangun dari sujud, macam tak percaya mata sendiri. Kat blog tulis dah time solat pandang bawah. Tapi mata tetap berdegil nak pandang depan. "Peh gila lawa kaabah ni. Subhanallah". Bukan senang nak dapat saff depan kaabah ni. 30 minit before solat start dah ...
Madinah Bumi Nabi
Madinah Bumi Nabi
doktorhaybat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded