Profile

Cover photo
SkyNet Rider
288 followers|11,353 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

SkyNet Rider

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Ada lagu yang full version. :-) suka bunyi binatang bila dh nak ending nasyid tu. Teringat sampai sekarang. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

SkyNet Rider

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Perghhh.....punya la lama cari lagu2 ni...lupa nama kumpulan. dulu ada kasetnya . Biasa laa....habis buat record suara sendiri. :-( nasib baik jumpa kat sini. Pengubat rindu zaman kanak-kanak dulu. :-) 
 ·  Translate
1
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
 
 
Faux Nerd Girl - The first episode of START's new show, Game Shop, is live! 
1
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
 
FBI, Hong Kong Police Force dan PDRM masing-masing hendak membuktikan bahawa mereka adalah polis yang paling hebat dalam bab-bab menyelesaikan kes jenayah. Jadi, si President membuat satu ujian untuk mereka.


President melepaskan seekor arnab ke dalam hutan dan menyuruh mereka mencarinya.


FBI masuk ke hutan. Mereka menempatkan binatang-binatang sebagai informer ke seluruh pelusuk hutan. Mereka juga menyoal-siasat segala pokok-pokok dan batu-batu yang ada di dalam hutan. Selepas penyiasatan yang memakan masa selama 3 bulan, mereka membuat kesimpulan yang arnab itu tidak wujud.


Sampai giliran Hong Kong Police Force pula. Selepas dua minggu ketiadaan sebarang petunjuk, mereka membakar hutan itu lalu membunuh segala hidupan di dalamnya, termasuklah arnab tadi. Mereka membuat kesimpulan yang sudah nasib si arnab tadi untuk mati di dalam hutan itu.

Giliran PDRM pula yang masuk. Mereka keluar dua jam selepas itu dengan seekor beruang yang dah lembik lunyai sebab kena pukul. Beruang itu menjerit, "OK, OK. Aku arnab, aku arnab." LoL :D
 ·  Translate
1
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Have him in circles
288 people
Giang Nguyen's profile photo
Yen Nhi's profile photo
Michael Poutanen's profile photo
John Segrest's profile photo
Danilo Piperata's profile photo
erick rotcher's profile photo
paul etes's profile photo
Денис Беркутов's profile photo

SkyNet Rider

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Ada lagu yang full version. :-) suka bunyi binatang bila dh nak ending nasyid tu. Teringat sampai sekarang. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
 
I'm steaming mad at aerotrain!
1
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
 
Jam sudah pun menunjukkan pukul tujuh pagi. Salim masih lagi berdengkur. Ibunya pun segera mengejutkannya untuk ke sekolah.

Ibu: Salim…Salim…bangun nak, pergi sekolah, nanti kamu terlambat.

Salim: Alah mak… Salim tidak mahu pergi ke sekolah!

Ibu: Apa? Tidak mahu pergi sekolah?! Baik… Salim berikan emak dua sebab mengapa Salim tidak mahu ke sekolah.

Salim: Semua murid-murid tak suka Salim. Guru-guru di sekolah pun tak suka pada Salim!

Ibu: Itu bukan alasan bagi Salim untuk tidak ke sekolah. Cepat, bangun sekarang!”

Salim: Baiklah, sekarang emak pula berikan Salim dua sebab mengapa Salim mesti pergi ke sekolah.

Ibu: Eh…eh…bertuah punya anak! Salim dengar baik-baik…. Pertama: Salim sudah berusia lima puluh tahun….. Kedua: Salim kan PENGETUA SEKOLAH….!!!”
 ·  Translate
1
Denny Ajis's profile photo
 
wew,wwwkwwkwwkkk
Add a comment...

SkyNet Rider

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have him in circles
288 people
Giang Nguyen's profile photo
Yen Nhi's profile photo
Michael Poutanen's profile photo
John Segrest's profile photo
Danilo Piperata's profile photo
erick rotcher's profile photo
paul etes's profile photo
Денис Беркутов's profile photo
Work
Occupation
Technical Support
Links
Story
Tagline
This is BEST bro !!!
Introduction
Come Get Some !!!
Playing Crime City & Zombie Lane
Basic Information
Gender
Male
Looking for
Friends, Networking
Birthday
June 9