Profile cover photo
Profile photo
Eagle Executive Protection B.V.
About
Posts

Post has attachment
Te huur gepantserd vervoer, gepantserde auto, kogelvrij, bulletproof car, armored limousines.

Wij verhuren gepantserd vervoer met chauffeur.

Neem vrijblijvend contact op met Eagle Directievervoer & Chauffeursdiensten.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van bijzonder opgeleide en gescreende security / privéchauffeurs, welke wij eventueel in onze bijzondere voertuigen voor u kunnen inzetten.

Post has attachment
Kernwaarden

Kwaliteit; we doen geen concessies als het gaat om uw veiligheid
Vertrouwen: u moet op ons kunnen bouwen en andersom
Flexibel: snelle inzetbaarheid door een netwerk van professionals
Discreet: wij onderscheiden ons door niet op te vallen
Maatwerk: niets is onmogelijk.

Post has attachment
 
Persoonsbeveiliging is vaak persoonlijke bewaking
24 uur per dag, 7 dagen in de week; dus volcontinu.

Waarom persoonsbeveiliging?: Deze beveiligings- of bewakingsactiviteit beoogd het beschermen van personen tegen mogelijke gevaren door de beveiligde persoon af te schermen voor ongewenste toenadering door derden.

Andere termen die hiervoor gebruikt worden zijn VIP – bescherming, body – guarding.

De opdrachten van Persoonsbeveiligers “Close Personal Protection Officers” kunnen bestaan uit een statisch toezicht op de onmiddellijke omgeving van de plaats die door de te beschermen persoon wordt bezocht of uit het voorzien van een bescherming van zijn verplaatsingen.

Dergelijke persoonsbeveiliging wordt uitgevoerd door zowel de
overheid, zoals in Nederland door de DKDB, als door particuliere beveiligingsorganisaties. In beide gevallen is voor de beveiliger of ambtenaar een specifieke opleiding tot Persoonsbeveiliger vereist!

Post has attachment
Het dagelijks leven heeft tal van uitdagingen voor hen die in de spotlight staan.

Waarom persoonsbeveiliging? Het is belangrijk dat deze personen onbezorgd hun werk kunnen doen. Voor dit soort situaties is het belangrijk dat er bescherming beschikbaar is.

Bedreiging, afpersing, diefstal en zelfs stalking zijn zaken waar u als persoon mee te maken kunt krijgen. Vooral als directeur of directielid van een onderneming, een vermogend of een publiek bekend persoon is persoonlijke veiligheid van groot belang. Door een veelvoud van ontwikkelingen en gebeurtenissen, is persoonlijke beveiliging voor velen een serieuze overweging geworden. Ook de gezinsleden van de genoemde personen mogen niet worden vergeten.
Minder weergeven
1

Post has attachment
 
De Persoonsbeveiliger of Bodyguard is in alle omstandigheden, dus ook in risicosituaties, een uiterst loyale, betrouwbare en discrete vakman met een gedegen opleiding. Zijn of haar taak zal zijn, het voorkomen van mogelijk gevaarlijke situaties.

Op de tweede plaats zal hij of zij het gevaar uitschakelen of maatregelen nemen, die nodig zijn om de ontstane situatie weer zo snel mogelijk veilig te maken en veilig te houden. Een Persoonsbeveiliger / Bodyguard heeft als taak om een groep personen of speciale gasten te begeleiden (evt. incl. vervoer) voor bijvoorbeeld een zakelijk bezoek.
Wait while more posts are being loaded