Profile

Cover photo
Naziah Nazri
Attended politeknik tuanku syed sirajuddin
Lives in selangor
16 followers|73,788 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
majlis Pragraduasi yawwww!!!!!
  hye korang !!! haaaa nape naz mcm excited jer harinie .. giler xexcited hahah dah majlis pragraduasi walaupun hanya pra xgrade betol lagi , untuk sem akhir bagi kami nieh terasa debarannya . sebulan jer lagi kami nak stay perlis nieh lepas nieh xder dah l...
 ·  Translate
  hye korang !!! haaaa nape naz mcm excited jer harinie .. giler xexcited hahah dah majlis pragraduasi walaupun hanya pra xgrade betol lagi , untuk sem akhir bagi kami nieh terasa debarannya . sebulan jer lagi kami nak s...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
short vacation yawww.. langkawi
hye, korang !!! apa khabar ? sihat ker???  haaaaa... naz baru jer balik trip bebudak kelas naz best owhhhh..... trip nie firstime lah untuk kami pergi seramai mungkin 27 orang alhamdulillah semua berjalan lancar firstday kami open table kat "pekan rabu" nak...
 ·  Translate
hye, korang !!! apa khabar ? sihat ker???  haaaaa... naz baru jer balik trip bebudak kelas naz best owhhhh..... trip nie firstime lah untuk kami pergi seramai mungkin 27 orang alhamdulillah semua berjalan lancar...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
last sem!!!!!!!
     hye..... dah timbul balik dah , sat
ada sat xdak... hahaahha nak buat lagu mana kan so habis sem 5 skrg sem 6
adalah sem last untuk kami Alhamdulillah result final exam untuk sem 5
untuk naz and kwn2 memuaskan sekrang masa untuk berjuang untuk masa ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
database killing me hahahaah
        Hye ... korang!!!!!!!!!!!!!!!!!! haaaaa datang dah tetamu tak diundang nieh kan eheheh so apa berita terkini ???/ macam biasa dah habis raya nieh , kelas kami menang programme rayathon No. 1 taw.. jangan jelas yawwwww.. setelah berusaha saling berga...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Terbuka Pintu hati /... Mungkin???????????????
Hye.......... Semua orang ada perasaan Sayang, Cinta, Rindu dan sebagainya... AKU ??????????? entah mmg dah lama tutup pintu hati nieh nak sayangkan org lain yang bernama "LELAKI" haaa balikkkk perlis jumpa lah si jantung hati MR.S , haishhh setelah sekian ...
 ·  Translate
Hye.......... Semua orang ada perasaan Sayang, Cinta, Rindu dan sebagainya... AKU ??????????? entah mmg dah lama tutup pintu hati nieh nak sayangkan org lain yang bernama "LELAKI" haaa balikkkk perlis jumpa lah si jantung ha...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Tamat LI + my Sweet Heart
hye.... korang !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! finally dapat jugak update benda alah nieh punye lah susah connection nieh makin teruk al maklum atas bukit gini kot connection pown kejap ok kejap idok sabar jelah.,,... P...
 ·  Translate
hye.... korang !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! finally dapat jugak update benda alah nieh punye lah susah connection nieh makin teruk al maklum atas bukit gini kot connection pown kejap ...
1
Add a comment...
Have her in circles
17 people
Natsu Dragneel Egneel's profile photo
aliza kamaruddin's profile photo
Wafi Akj's profile photo
Hanafi Hamid's profile photo
jannah azan's profile photo
encik era's profile photo
Jai Lela's profile photo
Wafiq Azim Ismail's profile photo
NurulHidayah Ideris's profile photo

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Superd Senior ... yaw!!!
hye....  haaaa nielah aktiviti jabatan superd senior untuk last sem kami , mmg best lah memacam ragam yang paling penting sem 6 . kami Menang yaw!! group naz main bola tampar hahahah takde lah hebat tampar bola pown tah kemana peginya . tapi saja main suka ...
 ·  Translate
hye....  haaaa nielah aktiviti jabatan superd senior untuk last sem kami , mmg best lah memacam ragam yang paling penting sem 6 . kami Menang yaw!! group naz main bola tampar hahahah takde lah hebat tampar bola...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
21 years old is me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      hye.... , 3.1.2015 arghhh aku dah 21 tahun, haish mcm xpercaya jer hmmm  Alhamdulillah , so skrg aq kena mencapai apa yg aku inginkan untuk masa depan aku sendiri, hmmm so skrg aku dah sem last nak habiskan sisa sisa kehidupan di poli perlis nieh , sk...
 ·  Translate
      hye.... , 3.1.2015 arghhh aku dah 21 tahun, haish mcm xpercaya jer hmmm  Alhamdulillah , so skrg aq kena mencapai apa yg aku inginkan untuk masa depan aku sendiri, hmmm so skrg aku dah sem last nak habiskan sisa sis...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Sweetzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz................ / Awkward??
      owhhh.... my naziah nazri u are so !!!!!!!!!!!!!!!  
so dah nak habis dah untuk sem 5 aku haha, so i will be so senior yekyek jer dengar kan? yang pasti we allz excited nak habis study tapi malangnya hanya 2-3 minggu jer cuti haish barulah terfikir da...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Selamat hari raya !!!!!!!!!!!!!!!!!
hye korang, rasanya masih belom terlambat naz nak ucapkan selamat hari raya , maaf zahir batin  jika ada terkasar bahasa kepada sesiapa yang mengenali diri ini , terguris hati ker wah,wah wah hahahaha  so raya tahun nie raya pertama di perak raya kedua di K...
 ·  Translate
hye korang, rasanya masih belom terlambat naz nak ucapkan selamat hari raya , maaf zahir batin  jika ada terkasar bahasa kepada sesiapa yang mengenali diri ini , terguris hati ker wah,wah wah hahahaha  so raya tahun nie ra...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Cintan , Cintun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! owh my.....
Hye....... Finally habis dah cuti semester kali nieh, Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar setelah sekian lamanya menternak lemak dirumah hahahah walaupun hanya 2 minggu bosannya mengalahkan berbulan-bulan lepaking kat rumah tue... 17/6/2014 naz be...
 ·  Translate
Hye....... Finally habis dah cuti semester kali nieh, Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar setelah sekian lamanya menternak lemak dirumah hahahah walaupun hanya 2 minggu bosannya mengalahkan berbulan-bulan lepaking ...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
My officemate & life....
HYE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeay finally dapat jugak peluang nak update blog padahal xder apa sangat yang nk diceritakan...  My life as usual .... pegii keja balik keja... report and apa yang seronok tawu apa?? naz dah ada geng kat tempat...
 ·  Translate
HYE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeay finally dapat jugak peluang nak update blog padahal xder apa sangat yang nk diceritakan...  My life as usual .... pegii keja balik keja... report and apa yang seronok tawu a...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
17 people
Natsu Dragneel Egneel's profile photo
aliza kamaruddin's profile photo
Wafi Akj's profile photo
Hanafi Hamid's profile photo
jannah azan's profile photo
encik era's profile photo
Jai Lela's profile photo
Wafiq Azim Ismail's profile photo
NurulHidayah Ideris's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
selangor
Links
Education
  • politeknik tuanku syed sirajuddin
    2012
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
  • Hay Day