Profile cover photo
Profile photo
Naziah Nazri
17 followers
17 followers
About
Naziah's posts

Post has attachment
Dreamss....~~~~~
Bunga disiram takkan layu Slalu berbunga tanpa jemu Jangan takut kehilanganku aku takkan pergi dari sisimu ehhhh....  berpantun pulak hahaha, setelah lamanya blog kembali berfungsi . alhamdulillah aku masih bernafas dengan izin-Nya, mesti pelek kan habis je...

Post has attachment
majlis Pragraduasi yawwww!!!!!
  hye korang !!! haaaa nape naz mcm excited jer harinie .. giler xexcited hahah dah majlis pragraduasi walaupun hanya pra xgrade betol lagi , untuk sem akhir bagi kami nieh terasa debarannya . sebulan jer lagi kami nak stay perlis nieh lepas nieh xder dah l...

Post has attachment
Superd Senior ... yaw!!!
hye....  haaaa nielah aktiviti jabatan superd senior untuk last sem kami , mmg best lah memacam ragam yang paling penting sem 6 . kami Menang yaw!! group naz main bola tampar hahahah takde lah hebat tampar bola pown tah kemana peginya . tapi saja main suka ...

Post has attachment
short vacation yawww.. langkawi
hye, korang !!! apa khabar ? sihat ker???  haaaaa... naz baru jer balik trip bebudak kelas naz best owhhhh..... trip nie firstime lah untuk kami pergi seramai mungkin 27 orang alhamdulillah semua berjalan lancar firstday kami open table kat "pekan rabu" nak...

Post has attachment
21 years old is me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      hye.... , 3.1.2015 arghhh aku dah 21 tahun, haish mcm xpercaya jer hmmm  Alhamdulillah , so skrg aq kena mencapai apa yg aku inginkan untuk masa depan aku sendiri, hmmm so skrg aku dah sem last nak habiskan sisa sisa kehidupan di poli perlis nieh , sk...

Post has attachment
last sem!!!!!!!
     hye..... dah timbul balik dah , sat
ada sat xdak... hahaahha nak buat lagu mana kan so habis sem 5 skrg sem 6
adalah sem last untuk kami Alhamdulillah result final exam untuk sem 5
untuk naz and kwn2 memuaskan sekrang masa untuk berjuang untuk masa ...

Post has attachment
Sweetzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz................ / Awkward??
      owhhh.... my naziah nazri u are so !!!!!!!!!!!!!!!  
so dah nak habis dah untuk sem 5 aku haha, so i will be so senior yekyek jer dengar kan? yang pasti we allz excited nak habis study tapi malangnya hanya 2-3 minggu jer cuti haish barulah terfikir da...

Post has attachment
database killing me hahahaah
        Hye ... korang!!!!!!!!!!!!!!!!!! haaaaa datang dah tetamu tak diundang nieh kan eheheh so apa berita terkini ???/ macam biasa dah habis raya nieh , kelas kami menang programme rayathon No. 1 taw.. jangan jelas yawwwww.. setelah berusaha saling berga...

Post has attachment
Selamat hari raya !!!!!!!!!!!!!!!!!
hye korang, rasanya masih belom terlambat naz nak ucapkan selamat hari raya , maaf zahir batin  jika ada terkasar bahasa kepada sesiapa yang mengenali diri ini , terguris hati ker wah,wah wah hahahaha  so raya tahun nie raya pertama di perak raya kedua di K...

Post has attachment
Terbuka Pintu hati /... Mungkin???????????????
Hye.......... Semua orang ada perasaan Sayang, Cinta, Rindu dan sebagainya... AKU ??????????? entah mmg dah lama tutup pintu hati nieh nak sayangkan org lain yang bernama "LELAKI" haaa balikkkk perlis jumpa lah si jantung hati MR.S , haishhh setelah sekian ...
Wait while more posts are being loaded