Profile

Cover photo
Naziah Nazri
Attended politeknik tuanku syed sirajuddin
Lives in selangor
10 followers|19,841 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
My officemate & life....
HYE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeay finally dapat jugak peluang nak update blog padahal xder apa sangat yang nk diceritakan...  My life as usual .... pegii keja balik keja... report and apa yang seronok tawu apa?? naz dah ada geng kat tempat...
 ·  Translate
HYE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeay finally dapat jugak peluang nak update blog padahal xder apa sangat yang nk diceritakan...  My life as usual .... pegii keja balik keja... report and apa yang seronok tawu a...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
my birthday .. masuk Angka 2 .... !!!!!!!!!!!!
hyep,,,,, hahaahhahaha 3 January 1994 . my birthday cepatnya masa berjalan dah masuk umo 20 tahun Ya Allah xpercaya beto .what to do , masa skrh nie berjalan dgn pantas tanpa kita sedari right???? Alhamdulillah Allah mengizinkan naz bernafas di bumi milikny...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Practical sudah bermula dan hari2 ku....
hyep , haaa muncul lagi naz nieh hahahaha.. dah lama xbuka blog haiiiyaaa... what to do so busy and tired  and my life as practical student start already wish luck for me. mula2 mmg lah takut kan sbb nk buat keja baru walaupun naz buat practical tempat yg s...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In her circles
15 people
Have her in circles
10 people
encik era's profile photo
fazliayana rosnan's profile photo
atasichi ajinamoto's profile photo
aliza kamaruddin's profile photo
NurulHidayah Ideris's profile photo
fatin wanie's profile photo

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Memerlukan pekerja perempuan (admin) . Office area bukit jalil . Kerja yang mudah dan kerja office hour. ;) 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Annual Dinner / Final Reported
hye... Gong Xi Fa Chai !!!!!!!!! kepada semua yang menyambut tahuun baru cina ,anyway  Selamat Tahun Baru yer... korang,korang, korang , lamanya xbukak blog , cewaah nk tyunjuk lah naz nie sibuk hahahha .... aduiiii practical kat cpmpany secretaries kejanya...
 ·  Translate
hye... Gong Xi Fa Chai !!!!!!!!! kepada semua yang menyambut tahuun baru cina ,anyway  Selamat Tahun Baru yer... korang,korang, korang , lamanya xbukak blog , cewaah nk tyunjuk lah naz nie sibuk hahahha .... aduiiii practical...
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
Pengalaman Yawww....
hye korang...  >,< haaa apa cite pulak nieh ??? haish naz nieh lepas satu, satu .... hahahaha sabar jelah k :) so skrg naz dah masuk minggu ke-3 practical Alhamdulillah semua berjalan lancar... tapi.... ada satu masalah , kat tempat kerja naz tue ada admin ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Naziah Nazri

Shared publicly  - 
 
kenduri kendara ( johor mari)
hyep// baru ada kesempatan nak update haishh mmg bercuti beto naz nieh hehee so cuti nieh korang buat apa?// naz mcm biasa lah jadi suri rumah then pegi kenduri kendara lah dah cuti2 nieh mmg banyak lah kenduri kahwin lah sunat lah .... so tue lah antara ak...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In her circles
15 people
Have her in circles
10 people
encik era's profile photo
fazliayana rosnan's profile photo
atasichi ajinamoto's profile photo
aliza kamaruddin's profile photo
NurulHidayah Ideris's profile photo
fatin wanie's profile photo
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
selangor
Links
Education
  • politeknik tuanku syed sirajuddin
    2012
Basic Information
Gender
Female