Shared publicly  - 
 
Choices...Samsung Galaxy Nexus or HTC One S...
1
Peter Vanwelkenhuysen's profile photoeron pino's profile photoWesley Vanderaerden's profile photoJohan Claeys's profile photo
32 comments
 
I don't know mybe I should wait for samsung galaxy note for Sprint.I hate my EVO 3d
Translate
 
Was het maar zo makkelijk ;-). De camera vind ik wel belangrijk, NFC absoluut niet. Bovendien ben ik meer te vinden voor de form factor van de HTC; Alu, zeer dun en ideaal formaat. Scherm van de Nexus is inderdaad beter, maar opdat de One S kleiner is zou het verschil niet zo merkbaar zijn. Batterij van de Nexus is dan inderdaad weer groter en verwijderbaar. Ideale toestel voor mij zou de HTC one S zijn met stock ICS..
Translate
Translate
 
Just got the Samsung nuxus this screen is so hi Res its beautiful
 
Mijn zoon heeft de Samsung Galaxy Nexus en is razend enthousiast... nochtans fervente Macfan...
Translate
 
Als ik als jonge gast zo'n telefoon had zou ik ook razend enthousiast zijn ;-)
Translate
 
Moet zeggen hij heeft er voor gespaard ! Toegegeven papa is slechter uitgerust dan zijn kinderen. Zal het voorbeeld volgen en ook maar beginnen sparen zeker... :-)
Translate
 
Ben je opzoek naar Samsung galaxy Nexus interessant om weten toestel staat in promo bij CoolBlue - € 429,- ipv € 529,- voor een 16Gb - http://www.coolblue.be/ Zolang de voorraad strekt !
Translate
 
Bedankt voor de tip, maar ik heb ondertss een beter adres voor telefoons. gsmwijzer.be (zitten in Leuven). Galaxt Nexus kost daar nu 375€ en geen beperkte voorraad. De One S is er ook bijnan 100 € goedkoper. Zie enkel dat hun site vandaag plat ligt
Translate
 
Weetje - Samsung Galaxy SIII ... wordt eerstdaags aangekondigd... is dat geen optie... ?
Translate
 
ja, maar die gaat die nog te duur zijn bij zijn introductie. Ik ben niet iemand die 600 euro aan een GSM geeft, want anders was de HTC One X ook een kanshebber geweest.
Translate
Translate
 
Nog altijd niks ;-). Voor mij huidige telefoon heb ik ook maanden getwijfeld.

Ik ben ook al een jaar een nieuwe TV aan kopen, met als gevolg dat ik een model op het oog had en er ondertss weer een hele nieuwe reeks verschenen is, die uiteraard meer meer kunnen, er beter uit zien, enz ;-) .

Wat de telefoon betreft dacht ik te gaan voor de One S, maar ik heb deze nu gezien en de resolutie van het scherm viel me wat tegen. Het is een Amoled, en is dus zeer helder met fele kleuren, maar het is geen Amoled plus, maar pentile zodat je bij sommige tekst of afbeelding duidelijk wat pixels ziet. Dan heb je de One X die een prachtig scherm heeft (volgens bijna alle reviews het beste wat je momenteel kan vinden), 32 GB geheugen, maar die is dan weeral te groot naar mijn goesting en iets te duur. De Galaxy Nexus is ook groot maar net dat tikkeltje smaller en heeft stock ICS, maar heeft dan een minder camera dan de rest en ziet er naar mijn mening iets minder strak uit dan de nieuwe HTC's.

Dus de HTC One S met het scherm van de X en stock ICS is de telefoon die ik zoek.

Dus tegen 2014 zal ik wel een keus gemaakt hebben ;-).
Translate
 
ok dat is duidelijk .. ik ben niet van plan zolang te wachten :-) ..... Maar heb zelf mijn keuze nog niet gemaakt. Ondanks de mindere camera denk ik waarschijnlijk uiteindelijk te gaan voor de Nexus... Puur Google ... mss nadien gemakkelijker up te graden ... Heb daar wel geen ervaring mee. Wel met IOS .... maar een Iphone wordt het zeker niet ondanks het feit dat mijn Iphone I nog steeds vlekkeloos draait. Nog nooit een smartphone zolang gehad ... heb hem al vier jaar ... Maar goed ... ben bezig met Google technologie dus wordt het langzaam tijd dat ik de switch maak !
Translate
 
Ik heb mijn desire 2 jaar. Scheelt in principe ook nik aan en ben er ook nog tevrden van. Mijn vrouw wil nu echter ook een smartphone,dus krijgt zij de desire en kan ik een andere kiezen ;-) .
Translate
Translate
Translate
 
Kogel door de kerk ...Heb de Galaxy Nexus gekocht ! +Wesley Vanderaerden Heb hem toegeleverd gekregen gisteren. Bedankt voor de wegwijzer.be tip ... de accessoires heb ik wel bij Coolblue.be gekocht. Beiden voortreffelijke logistiek en voortreffelijke 'track & trace' service !!!
Translate
Translate
Translate
 
Wel een beetje moeten wennen aan de UI maar als voormalig IOS gebruiker ben ik zééér enthousiast. Vooral de integratie met Google Apps, Gmail, Google Drive & Google Plus vind ik kei. Technisch is het toestel de mindere van de HTC One X en Samsung Galaxy SIII maar zoals je zelf aangaf meer dan €700,- uitgeven voor een smartphone vind ik erover. Besluit verhouding prijs / kwaliteit maakt hem absoluut een aanrader!
Translate
Translate
 
Ik ben super tevreden! Heb net Google Apps Device Policy geactiveerd. Als mijn toestel (geencrypteerd), nu wordt gestolen ... kan ik het van op afstand bellen, lokaliseren in Maps, PIN resetten en remote wipen! Voel me echt gerust nu. :-)
Translate
Translate
 
+Wesley Vanderaerden   Nog niet.. wacht op de update notificatie... ! Sta te springen om dan eveneens naast Jelly Bean... Google Now te activeren.... :-) Mijn zoon +Levi claeys heeft 'jelly update al gedaan en het werkt voortreffelijk.... is sneller in vergelijking met ICS. Keep you posted.
Translate
Translate
 
+Wesley Vanderaerden Begrijp het eveneens niet goed... ik wacht op het bericht van de update .... misschien lopen ze de Nexus serienummers af ... First Come First Serve... Je kent dat hé...
Translate
Add a comment...