Profile cover photo
Profile photo
Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra
33 followers -
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra és una institució creada al 1993 per la promoció econòmica i defensa dels interessos generals de les empreses andorranes.
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra és una institució creada al 1993 per la promoció econòmica i defensa dels interessos generals de les empreses andorranes.

33 followers
About
Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra's posts

Post has attachment
L’Assessorament Personalitzat pels Establiments és un servei que tracta d'un acompanyament, mitjançant la presència física dels consultors als propietaris en la implantació de les recomanacions de l'assessorament tècnic individual al comerç, a fi de recomanar, orientar i corregir in situ eventuals desajustaments.
Aquest Servei s'emmarca dins el projecte de Pla de millora del comerç d'Andorra impulsat pel Ministeri d'Economia i que té com a objectiu la millora continua del comerç d'Andorra.
Està destinat a les empreses que no disposin de més de 20 empleats. Per més informació, truca al 809292 o fes clic a la imatge.

Post has attachment
La Cambra ofereix a totes les agrupacions i les empreses andorranes la possibilitat de realitzar cursos a mida, amb demanda prèvia, sobre qualsevol tema que sigui del seu interès. Aquesta és una bona oportunitat per aprofundir en qüestions específiques d'un sector o activitat comercial que no estiguin cobertes en els cursos estàndard.
Per més informació, visita la web a http://www.ccis.ad/formacions-a-mida/

Post has attachment
Ja podeu consultar la variació anual de l'IPC de juny del 2017, que és del +2,5%.
Augmenten quan l'any anterior es mantenien els grups de: mobles i serveis per a la llar i aliments, begudes i tabac.
Béns i serveis diversos es manté igual que el més passat.
Els grups que disminueixen menys que l’any anterior són: hotels, cafès i restaurants i vestit i calçat.
I els que han tingut un efecte moderador sobre l’IPC són: habitatge, gas, electricitat, transport i esbarjo, espectacles i cultura.
Per a més informació premeu sobre la imatge següent: http://www.estadistica.ad/serveiestudis/noticies/noticia3666cat.pdf

Post has attachment
Avui el Departament d’Estadística d’Andorra ha publicat les dades del mercat laboral on destaca que el nombre d’assalariats del mes d’abril del 2017 és de 38.653 persones, amb una variació del +3,9% respecte al mateix mes de l’any anterior, en què n’hi va haver 37.205.
Trobareu totes les dades a: http://www.estadistica.ad/serveiestudis/noticies/noticia3662cat.pdf

Post has attachment
El benchmarking és un conjunt d'eines que permet que les empreses es comparin entre elles i desenvolupin una capacitat permanent d'aprenentatge. Serveix per anticipar problemes i evitar obstacles. És un procés continu que comporta una millor comprensió dels processos i l'activitat pròpia, una comparació sistemàtica d'aquests processos dins i fora de l'organització i del sector, i accions de millora que permetin a l'empresa assolir les millors pràctiques.
Consulta pel servei de benchmarking que ofereix la Cambra al 809292.
Photo

Post has attachment
La variació interanual estimada de l’IPC al mes de maig del 2017 és del +2,6% segons el càlcul de l’indicador avançat. Aquest indicador representa un càlcul previ de l’IPC que, en cas de confirmar-se, suposaria un descens dues dècimes respecte a la variació interanual de l’IPC avaluat al mes de maig (+2,8%).
Trobareu més informació a: http://www.estadistica.ad/serveiestudis/noticies/noticia3650cat.pdf


Post has attachment
INFORMACIÓ IMPORTANT: fins al 7 de setembre del 2017, els horaris d’atenció al client de la Cambra seran els següents:
De dilluns a dijous de les 8 h a les 17 h
Divendres de 8 h a 15 h
Photo

Post has attachment
El Mistery Shopping és una de les eines més efectives a l'hora de fer anàlisi de punt de venda en qualsevol categoria de retail. A la Cambra podem organitzar-vos una acció d'aquest tipus, només cal trucar al 809292 o fer clic a la imatge per obtenir més informació.

Post has attachment
#RetailTourLON: L’última parada del Retail Tour és Harrods i Knightsbridge, sense cap dubte una visita obligatòria de Londres. Aquí finalitzem el nostre recorregut amb molts apunts i tendències estudiades.
Photo

Post has attachment
#RetailTourLON: Aquesta tarda hem estat al barri de Shoerditch, un dels barris més vintage però que mou la gent més moderna de Londres. Hem visitat el Boxpark, uns contenidors industrials que s’han convertit en botigues, restaurants i galeries. Una iniciativa original per part del Roger Wade.
Photo
Wait while more posts are being loaded