Profile cover photo
Profile photo
Stephan de Graaf
65 followers -
Digital creative met een passie voor content, design en marketing
Digital creative met een passie voor content, design en marketing

65 followers
About
Posts

Post has attachment
Hi group,

Wij zijn op zoek naar een senior Drupal developer om ons groeiende technical team te versterken! Ken je of ben je diegene? Stuur even een mailtje naar stephan@pixelfarm.nl

Vacature staat op https://pixelfarm.homerun.co/seniormedior-drupal-developer

Post has attachment
Hi group,

Wij zijn op zoek naar een steengoede online marketeer om ons groeiende team te versterken! Ken je of ben je diegene? Stuur even een mailtje naar stephan@pixelfarm.nl

Vacature staat op https://pixelfarm.homerun.co/online-marketeer-1

Vraagje; ik wil zien welke advertenties er getoond wordt op basis van een bepaalde zoekwoordencombi. Met de optie advertentie voorbeeld & diagnose krijg ik één advertentie te zien.

Iedereen is zeker druk bezig met alle campagnes op de schop gooien? :)

Vraagje. Wij hebben bij een account van één van onze klanten iets vreemds geconstateerd. Als we een datumselectie maken van mei tot december komen het aantal conversies in de totaal kolom niet overeen met een handmatige telling (dus maand per maand bij elkaar optellen). Hoe kan dit?

Hi all, even een korte vraag. Wij hebben een company MCC account waar we meerdere Adwords accounts mee beheren. Nu wil ik een medewerker toegang geven tot twee account die we beheren maar dit is blijkbaar niet mogelijk omdat je maar met één persoonlijk account één Adwords account kan beheren. Wat is de oplossing? Iedereen zijn eigen persoonlijke MCC account geven?

On another note. Blijkbaar zijn we nu officieel Google partner :) (want vindbaar in partner netwerk) maar hebben hier geen melding van gekregen?

Wellicht een gevoelige vraag :) maar ik ben benieuwd, wat is volgens jullie de gemiddelde CTR?

Hi alle, even kort vraagje. Ik heb in Adwords een koppeling gemaakt met Analytics. Nu heb ik in Analytics 1 view gekoppeld maar als ik bij Adwords conversies wil importeren laat die doelen zien van alle views. Iemand enig idee?

Vraagje; ik heb zowel het fundamentals exam als het advanced search exam gehaald. Krijg je dan nog iets van een badge of certificaat wat je kunt gebruiken?

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded