Profile cover photo
Profile photo
Mohd Fadli Ali Anui
10 followers
10 followers
About
Mohd Fadli's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Kaitan hobi dengan hal lain
Kena ada yang tak faham pasal hobi yang kita buat, memang susah nak terangkan, contoh macam hobi gua yang suka menggunung, masuk hutan. Orang luar anggap hobi merepek, membazir duit beli barang-barang yang mahal, bahaya ada mistik-mistik (hantu), buat sakit...

Post has attachment
Hari-hari Hari Raya
Raya punya pasal, semua masalah tolak tepi, gembira je masing-masing, gua nampak semua amalan yang baik-baik je, semuanya okay je. Kan bagus kalau hari-hari hari raya, gua rasa mesti masing-masing takde masalah, kalau ada masalah pun muka boleh senyum, mest...

Post has attachment
Ramadan tiba
Alhamdulillah berjumpa ramadan lagi, gua yakin ramai yang berazam macam-macam, nak terawih penuh, nak jimat belanja, nak kurus, nak memasak, tak nak membazir. Sama la dengan gua, normal kot manusia suka berazam-azam. Setakat ni tekak tak mengidam apa-apa la...

Post has attachment
Peraturan Cermin Gelap Bermula 1 Mei 2015 - JPJ
Dulu tertunda, sekarang dah mai balik. Bermula 1 Mei ni hati-hati la kawan-kawan mana yang dah terlebih peraturan di tetapkan tu, kalau tak naya la kena bayar saman.

Post has attachment
Aquaria KLCC
Cerita lama, selak-selak gambar kat phone nampak pula gambar-gambar masa ke Aquaria ni. Pendedahan awalan untuk Iman Khalish, boleh agak apa dia minat dan apa yang dia tak minat tapi dia macam tak berapa minat sangat sebab dia mengamuk masa dalam Aquaria. B...

Post has attachment
Sebelum berjaya
Jangan ingat dah ada perniagaan dah di kira berjaya, jangan ingat orang yang meniaga dah berjaya, jangan ingat orang dah ada kedai dah berjaya, di sebaliknya tidak. Biasalah anggapan orang, ingat dah ada bisnes dah hidup senang, nak senang bukan senang. Leb...

Post has attachment
Janda Baik International Rainforest - A0006
Sesi ulang belakang atau #throwback, blogspot pun gua hash-tag juga. Bulan tiga haritu gua join trail running Janda Baik, running pembukaan di tahun 2015, niat tahun ni running trail je, tak mau marathon. Sambil-sambil beraktiviti gua bawa sekali family kec...
Wait while more posts are being loaded