Profile cover photo
Profile photo
ainn honey
ain fadzillah . 17 tahun . petaling jaya . - ainn honey -
ain fadzillah . 17 tahun . petaling jaya . - ainn honey -
About
ainn's posts

Post has attachment
HASBULLAH HADI
Assalamualaikum.. Hai! dah lama sangat tak update pape.. entah kenapa harini.. teringin nak update.. kenapa HASBULLAH HADI ? entah la.. pagi ni.. saje gatal nak bukak balik kotak yang dah lama tersimpan rapi dalam almari.. Entah kenapa.. terbukak balik sura...

Post has attachment
BERTUNANG ???
Assalamualaikum..  Yups , Harini Aku nak share bab bertunang.. Sebab nya, tak lama ponn lagi nak masuk tarikh kami bertunang.. Awalnya memang dh rancang dari dlu, Tapi syafiq nampak macam tak sedia lah ape la bagai! So, aku abaikan.. sampai sorg kawan aku d...

Post has attachment
Welcome back!
Assalamualaikum. Hai you alls! Lama tak bukak blog ni, Xde mase terluang lansung sejak 3bulan lepas. Hihi, Banyak cerita nak share kat members blogers ni! Xsabar rase nye nak share semua.. Huhu.. Lepas berhenti kerja admin kat rumah banglo tu.. Aku and abi ...

Post has attachment
**
Hai-ii ~ Hihi , nak sambung balik ni tajuk tempoh hari. Ceh ayat! Alright, Now dh berapa hari aku dok training kt sini sebelum bermula nya kerja aku. Korang tahu ape kerja aku? Kerja  aku duduk office dediam and terima duit maintenance rumah Banglo area sit...

Post has attachment
Akhirnya
Lama rase nya tak update kan ? Hihi.Alhamdulillah , Bersyukur sangat masih bernyawa. Banyak dah berubah skrg. Dulu aku teringin nak kerja office and buat kerja office. Teringin nak pakai baju formal dorg and baju kurung hari jumaat. Haha. Usaha punya usaha,...
Wait while more posts are being loaded