Profile cover photo
Profile photo
haida kamaruzaman
67 followers -
Hkcc spread♡Together
Hkcc spread♡Together

67 followers
About
Posts

https://plus.google.com/109142422654669449972

Tuan Puan yang bertanya tentang Haida Kamaruzaman ada blog tak?

Jawapannya ADA 😊. Boleh follow Google+ ini. Secara automatik kemaskini yang terlepas di fesbuk boleh di ikuti di halaman ini.

Lazimnya pekerja di sektor kerajaan dan badan berkanun di sekat access fesbuk semasa bekerja.

Maka jemput layari blog haida kamaruzaman 😊

InsyaAllah , 2016 adalah azam haida kamaruzaman mahu AKTIF berblog.

Nanti tinggalkan link blog di komen entry ya untuk HKCC follow back😊

Muah ciked!( muslimat sahaja)

Cayang kamu!

Diari seorang Aku
BAB : Aku , keazaman dan fesbu
Add a comment...

Post has attachment
Pendedahan seorang pengamal HKcc..
Seluruh keluarganya mengamalkan HKcc..tetapi segalanya telah berubah pada
[26/04 2:43 PM] ..

Aku hanya bertawakal kepadaNya..berkata benarlah walaupun pahit..aku dedahkan no phone pengadu..Untuk sebarang GOSSIP LIAR boleh hubungi beliau sendiri..

+60 19-501 0541: Assalamualaikum kak haida...Kak...sy nak bagitau ni...😢😢😢😢😢
Saya tak mau dah order hkcc kak skrg ni...
sori..tak jadi la nak order berkotak2 hkcc yer....

Wallahu'alam
Hkcc spread♡Together
■■■
Cer screenshot dari awal..biaq org tau..founder kene prank..hehhe..

Ini permintaan puan Umie Tahir pemilik no talipon yang didedahkan..insan yang besar kebergantungannya pada Allah atas Ikhtiar ZURIAT..

Soalnya mengapa beliau YAKIN untuk identitinya di dedahkan?

Kerna beliau sekeluarga adalah pengamal setia HKcc..beliau menjadikan kakak beliau idola di dalam hidup..

Kakaknya juga pengamal setia HKcc..

Hkcc spread♡Together
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sarawak susah betul nak dpt makanan yg betul betul halal
Jadinya saya nekad..
Maka siaplah 3 jenis rupa bentuk roti minum petang dengan ramuan paling mahal dan berkhasiat SKBP!

Kata Puan +Seri Armourezs
Add a comment...

Post has attachment

Sy puas hati kak..
Anak sy suka makan roti tu cicah kupi..
Berulang dia makan.. Alhmdlh..

Sapa kata HKcc tak sedap..RUGI
SI ANAK kecil ini pun tahu nilai SEDAP dan KHASIAT.. roti cicah ayaq kupi HKcc! 😆
Kata puan +Seri Armouresz
Add a comment...

Post has attachment
Terima kasih kerna bertanya kerna soalan puan mewakili ramai yang sedang berIKHTIAR..

SMS/WhatsApp/Telegram 0135881194

untuk mendapatkan TESTIMONI HIDUP serta membuat belian..Insyaallah..
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MAHALnyer Set Zuriat Kopisusu ni..KOPICino dengan Susu Kambing jer pon?
Confirm MENJADI ker?
Reaksi TIDAK YAKIN dengan Tona suara MENYINDIR

Jawapan:
Alhamdulillah,IzinNya 426[empat ratus dua puluh enam] KEHAMILAN sejak July,2012 sehingga kini..

Mahal bagi BUKAN golongan SASARAN..

Ikuti perbualan ANAK DAN IBU ini..

Aku:Ma..bulan 3 nie hkcc naik hrga..rm49.90 sekotak.

Mama:biasa la tu. Mana ada benda yang turun hrga.ada duit beli, x der duit usaha n bdoa byk2. Kalau barang baik ribu pun org usaha utk beli.
"nie barang baik..nie barang baik..."*tiru karot komedia

Apa kata PENGGUNA TEGAR products pasaran HKcc yang lain pula?

◾Saya ️pentingkan AIR MUKA..cer korang KENCING lepas minum mana2 product KOPI SEGERA..ada BAU tak?
Then..TEST minum KOPICINO pasaran Hkcc ni😊

◾️Untuk Kesihatan dan untuk kesan masa panjang.Bila dah sakit Baru nak mengagau mencari dah tak ada ertinya.

◾️Mahal pi la..yg penting sedap!

◾️Sepeket tu bukan 3 in 1 tp 11 in 1.. tak payah minum campur2 produk kalau nak dapatkan khasiat herba2 tu..

◾️Bagi pengguna yg mementingkan nilai kesihatan dan kecergasan. Hanya yg dh pernah cuba je yg memahaminya.

◾️Ini memang KEPERLUAN harian..

◾️Bg yg mementingkn kesihatan..harga bkn lg ukuran..

◾️Produk kesuburan pelbagai manfaat dgn harga mampu milik

◾️Nk ikhtiar...kita x tau yg murah atau mahal yg Allah izin kita hamil. Mana tau cuba yg mahal nie terus Allah izin.
Nama pun ikhtiar kan....

◾️Hkcc sebagai JAMU SEDAP KETIKA BERPANTANG, rm49.90 sekotak...sebulan rm149.70..mahal ke utk rahim cepat kecut, luka cepat sembuh, x sembelit, susu badan banyak, baby x kuning, baby x kembung, mengenyangkan, badan montok, menstabilkan emosi. Ye le..dah sedap kan..nk minum pun rasa relax je..x yah penyet2 muka nk minum kan...

◾️RM 49.90 untuk usaha susu badan yg meriah - masih tidak dapat menandingi susu jenama hebat ***th yg berharga RM7+.++ setin yang tahan hny seminggu sahaja....fikir2kan....

◾️ Kopisusu penyelamat bagi masalah yang tak suka herba pahit dan telan kapsul berbagai saiz..tiada alasan xboleh makan jamu dah..kopisusu jamu sedap

◾️Kopi minuman harian, hari2 minum. Jadi brg keperluan. Sntiasa ada dlm handbag, minum satu peket dh mcm mkn 11 kapsul jamu. Rm2 sehari, naik harga jd rm2.50. X byk beza. InsyAllah mampu milik.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Aroma kopi mewangi..

Hkcc peneman disisi
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Daging masak 3 rasa bersama Susu Kambing plus Bee Pollen
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded