Profile cover photo
Profile photo
dé siteover
24 followers -
dé website over!
dé website over!

24 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Uipkes houten vloeren nodigde ons vorige week uit om een kop koffie te komen drinken in de showroom in Alphen aan den Rijn.

Alleen de koffie was het autoritje al meer dan waard, een ware Domovar Vibiemme produceert een overheerlijke échte cappuccino met heerlijk koekje erbij. Uipkes staat bekend om de kwaliteit die ze in parket en houten vloeren leveren. Ze leveren houten vloeren in alle soorten en maten. Een talrijk en zeer divers kleuren assortiment maakt de keuze af en toe wel wat lastig, wordt het wit, naturel of toch een zwarte houten vloer?

De showroom is minimalistisch ingericht met veel wit en veel hout. De presentatie van de vloeren is super handig, je kan over de vloeren heen lopen zodat je direct een heel realistisch gevoel krijgt hoe een nieuwe houten vloer bij jou thuis op de grond ligt.

De overige showroom details zoals de grote foto’s aan de muren met eigengemaakte interieurs, de schattige theekopjes met smaakjes thee, het gerecyclede notitieblokje met pen om al je wensen op te schrijven én het Uipkes magazine maken deze showroom tot een ware houten vloeren belevenis, wat het zeker de moeite waard maakte om op de koffie te komen, bravo.
www.uipkesvloeren.nl
Add a comment...

Post has attachment
Veel luidsprekers zijn rechthoeken waar je als liefhebber van een mooi interieur niet veel mee kan: ze nemen ruimte in en voegen eigenlijk zelden iets positiefs toe aan de look en feel van de ruimte.
Add a comment...

Post has attachment
Op zaterdag 16 november breekt Blow Away Fest 2013 het vastgeroeste slot van de Onderzeebootloods in het ruige en inspirerende Rotterdamse Havengebied open.

De drie nog onontdekte loodsen van deze voormalige industriële werkplaats vormen maar liefst 12 uur lang het decor van het Advanced Culture Fest dat met meer dan 250 artiesten een bound-breaking blend brengt van music, art en food. De allerlaatste earlybird tickets (inclusief boot transport) zijn nu in de verkoop.
This is where analogue meets digital. Where traditional meets new. Where the established meet the unpolished. This is Blown Away Fest 2013.

Een van de hoogtepunten van Blown Away Fest wordt de intense samensmelting van het full-size Rotterdams Philharmonisch Orkest en ongepolijste elektronische helden van Gem Music als: Secret Cinema, Eelke Kleijn, Egbert en Stimming.

Daarnaast brengen meer dan 100 creatieve partijen – FOAM, Eye, Kunsthal, ARTtube en Ted Langenbach – explosies in de vorm van perfomance art, visuals, levende decorstukken, installaties en live soundscapes. Artistiek platform PUP presenteert in het Shoreditch High Street Box Park een spraakmakende mix van upcoming artiesten. Guerilla cooks en creatieve kitchens serveren het gehele festival lokaal en puur street-food en de 30 mtr. diner catwalk geeft een geheel nieuwe betekenis aan ‘The Last Supper’.

OFFICIAL BLOWN AWAY AFTERPARTY: CULTUURPODIUM PERRON (90° presents Kyle Hall)

Houd de BLOWN AWAY website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief, want geleidelijk onthullen we steeds meer van het overweldigende programma.
www.blown-away.nl
Add a comment...

Post has attachment
De nieuwe JetCuisine magnetron van Whirlpool laat je simpelweg culinair genieten van gezonde gerechten, zoals een mals stukje vlees, een huisgemaakte pizza of vers gestoomde groenten. En dat met een minimale tijdsinvestering. Dit keukenapparaat neemt je bijna al het werk uit handen dankzij een grote variëteit aan functies.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
De keuken anno 2013. De laatste jaren is de keuken flink aan verandering onderhevig. De keuken anno 2013 is zowel een ruimte als een meubel, is open, een actief onderdeel van de leefruimte, is tevens een sociale zone in huis en sluit aan bij de stijl en sfeer van de rest van het interieur. Maar laten we in hemelsnaam niet vergeten waarom deze ruimte ooit in het leven is geroepen: om voedsel te bereiden!

http://www.keukenswebsite.nl/de-keuken-anno-2013
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Authentieke Nederlandse luxe. Zo kan het nieuwe woon & lifestyle merk FLINK het best worden omschreven.

FLINK maakt luxe wollen accessoires zoals kussens, plaids, shawls, hoofdbanden en omslagdoeken met een puur, Nederlands karakter. Alle producten worden in Nederland ontworpen en gebreid in een van de laatste ‘oud Hollandsche’ breifabrieken.

FLINK is opgericht met als doel mooie, wollen kwaliteitsproducten te maken, geproduceerd in Nederland.  FLINK houdt zo Nederlands vakmanschap in ere en maakt tegelijkertijd deel uit van een groeiende beweging die de schoonheid van lokale productie viert. Duurzaamheid en zorg voor het milieu staan hierbij centraal.

De producten van FLINK worden met passie en toewijding ontworpen door Renée Onderdijk en vervaardigd door echte vakmensen. Voor de productie van de accessoires wordt gebruik gemaakt van prachtig, zacht Italiaans Alpaca- en Merinowol. Het resultaat is een collectie vol luxueuze en trendy woon- en lifestyleaccessoires.  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Koken is een kunst en Wave Kitchen Products levert kunst voor in de keuken. Wave Kitchen Products is gespecialiseerd in decoratieve keukenventilatie.

Met het Wave Kitchen afzuigkap programma kunnen zij nagenoeg iedere wens vervullen en zorgen ze ervoor dat de afzuigkap een werkend geheel wordt in de keuken. Want wie kent het niet: snel even een eitje bakken en vergeten de afzuigkap aan te zetten. Als de baklucht zich al door het huis verspreid heeft, duurt het extra lang voor de geur weer verdwenen is. Speciaal voor die momenten is het zo fijn als de afzuigkap met je ‘meedenkt’.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded