Profile cover photo
Profile photo
SIVECO Romania
93 followers
93 followers
About
SIVECO's posts

Post has attachment
Software-ul educațional online Wand.education le oferă profesorilor întregul suport necesar pentru crearea unui conținut interactiv de calitate, într-un mod simplu și rapid.

Post has attachment
INOVAGRIA, soft pentru ferme, 100% românesc, 100% integrat

Post has attachment
Photo

Post has attachment
“Digital business is growing. Fifty percent of businesses intend to be a digital business in 24 months, and 83% in three to five years, which will result in high stresses on individuals in organizations.” (Gartner, "Digital Business Is Here Now", 2015)

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Vreţi să ştiţi ce înseamnă să lucrezi într-o companie de IT cu 1.000 de angajaţi şi proiecte în 27 de ţări? Vă aşteptăm azi la workshop-ul "Meet the Team", la Hotel Marshal Garden, în cadrul BuzzCamp - evenimentul de dezvoltare personală şi orientare în carieră destinat tinerilor.

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Un gând frumos pentru toţi cei care îşi serbează azi ziua numelui!
Photo

Post has attachment
Avem veşti excepţionale din Dubrovnik: aseară, proiectul Multitouch a primit medalia de Aur! Pentru ca bucuria să fie completă, singura medalie care s-a mai acordat la categoria noastră a fost obţinută de proiectul de implementare AeL în Kazahstan.

Colegul nostru Radu Jugureanu, copleşit de emoţie şi bucurie, ne-a dat nişte detalii impresionante de la spectaculoasa gală de decernare a premiilor: “Este pentru prima oară în istoria premiilor oferite de cea mai prestigioasă organizaţie mondială de management – IPMA - când singurele proiecte finaliste la o categorie sunt din domeniul educaţiei şi este pentru prima oară în istoria aceleiaşi organizaţii independente când se acordă Gold unui proiect educaţional.”

Felicitări echipei de eLearning care a mai scris un pic de istorie în IT-ul românesc!
Photo
Wait while more posts are being loaded