Profile cover photo
Profile photo
Aurem Hørecenter
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Prøv det nye Signia silk. ET helt usynligt høreapparat
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Åbent Hus + Widex beyond og en gratis ipad
Photo
Add a comment...

Post has attachment
VERDENSPREMIERE
Verdens mindste høreapparat nogensinde er kommet på gaden.
Moxi now er op til 50% mindre end de nuværende mindste apparater. Cirka på størrelse med et blåbær :-)
Selvom apparatet er lille i størrelse, er det spækket med det nyeste teknologi, og det fås i flere forskellige prisklasser.
Kunne du tænke dig at afprøve verdens mindste høreapparat henover jul & nytår? Så bestil tid på på 65742001 - eller send en mail på Aurem@aurem.dk - Husk at gør opmærksom på du gerne vil afprøve verdens mindste høreapparat, så er vi sikker på at vi har et udlånsapparat på lager, når du kommer :-)
Kender du måske én som kunne trænge til høreapparater, men som undlader at afprøve dem pga. af synligheden? Fortæl dem om moxi now - og muligheden for en gratis afprøvning
God jul
Add a comment...

Post has attachment
Se denne fantastiske testimonial
#oticon   #OPN  
Add a comment...

Post has attachment
KAN JEG GÅ I BAD MED MIT HØREAPPARAT PÅ ?
Et høreapparat er et stykke sofistikeret elektronik. I de fleste tilfælde bliver de brugt i mange timer, indendørs og udendørs, I alt slags vejr. Både nu og tidligere, er fugt og væske høreapparatets fjende nummer 1.
Elektronikken, mikrofonernes og højttalernes ydeevne er afgørende for at høreapparatet kan levere den forstærkning og hørelse man har behov for. Heldigvis er høreapparater, nu om dage, blevet konstrueret til langt bedre at kunne modstå påvirkninger fra fugt og væske. Tidligere var der nogle høreapparatsbrugere som undgik at gå ud i tåget vejr, fordi de vidste at det kunne medføre en midlertidig nedsat ydeevne, eller ligefrem en defekt i deres høreapparater.
De fleste høreapparatsproducenter, har nu om stunder, stort fokus på at kunne bevare apparaternes ydeevne, I alt slags vejr og I fugtige omgivelser. Modellen Siemens/signia Aquaris er helt vandtæt, og man kan både svømme og dykke med apparatet. For de fleste brugere kan langt mindre dog gøre det. Nogle producenter vælger at “nanocoate” deres elektronik, og viser gladeligt frem at høreapparaterne sagtens kan smides i et glas vand, og stadig fungere.
Der findes en international standard, der beskriver hvor godt elektronik er beskyttet mod indtrængning af støv og fugt. Dette hedder en IP-Rating (ingress protection), og er en karakter der gives, alt efter hvor godt apparatet kan modstå disse ydre påvirkninger.
Mange høreapparater tildeles en IP-rating, f.eks er der mange høreapparater som har en IP-Rating på 6/7 eller 6/8. Men hvad betyder en Ip-Rating på 6/8 egentligt? Det første tal, altså 6, betyder at høreapparatet er fuldstændigt beskyttet mod indtrængning af støv og snavs. Det sidste tal, altså8, betyder at høreapparatet kan opholde sig dybere end på 1 meters vand, uden at elektronikken tager skade. Man skal blot udskifte batteriet, og så vil høreapparatet fungere igen.
Kan man så gå i bad med sine høreapparater på? Man skal forsøge at undgå det, da der stadig kan sætte sig vand i mikrofonindgange og blokere for lyden. I disse tilfælde, skal apparatet tørre ud før man kan anvende det igen.
Selvom høreapparater idag er blevet mere robuste, kan det stadig anbefales at anskaffe sig en tørreboks, hvis høreapparaterne ofte bliver udsat for fugt. En sådan koster typisk 600-900kr, her kan man lægge sine apparater i, og boksen sørger for at elektronikken bliver fuldstændigt renset for fugt. Derved kan man holde sit apparat I topform, og forlænge levetiden på sit høreapparat.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sådan bestiller du batterier til dine høreapparater - helt gratis
Add a comment...

Post has attachment
Priser
Høreapparater fås i mange forskellige prisklasser, ligesom alt andet hænger prisen sammen med hvor avanceret teknologien i apparatet er. Der kan være stor forskel på hvilke funktioner apparatet skal udmærke sig på for at løse netop dit hørebehov.
I dag er alle nye apparater så gode at de uden problemer, og uden høje hyle lyde forstærker de fleste hørenedsættelser. Dertil kommer at høreapparatet skal kunne opfylde dine hørebehov. Der er for eksempel meget stor forskel på hvor godt et apparat klare de udforinger det giver at være i større selskaber, eller steder med meget støj eller susen fra viden. Er du vild med at høre musik, kan det være en fordel for dig at vælge et apparat som kan give bredt og nuanceret lydbillede som giver dig alle detaljer med i musikken.
Add a comment...

Post has attachment
Hvorfor vente i årevis på høreapparatsbehandling i det offentlige system, når du kan få nye høreapparater hos os, UDEN ventetid.
VI fører alle mærker af høreapparater, I alle prisklasser. og ja, vi har stadig høreapparater til 0kr I egenbetaling.. Ring 65742001 og spring ventetiden over.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded