Profile cover photo
Profile photo
Nederlands Handelsforum
1 follower -
Over Ons
Over Ons

1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Een echt goeie NHF-avond, op de Grand Ducal. Op maandag 3 april, konden we luisteren naar een heldere uiteenzetting van Nicolas Mackel over de toekomst van ‘de Finance’ in Luxemburg. De diplomaat in hem hield bewust en ook naar eigen zeggen, de kerk in het midden, hij deed geen boude uitspraken, maar tussen de regels door konden we met genoegen vernemen, dat Luxemburg stevig de vinger aan de financiële pols houdt.

We waren met flink wat mensen, die van een zalig ‘apéro’ genoten in het voorjaarszonnetje. Olger Draijer verwelkomde Nicolas Mackel, die met de nodige humor uit de losse pols, zo leek het toch, over zo’n 3650 (zegge drieduizend-zeshonderdvijftig) miljard euro sprak. De vragenronde liet op z’n minst blijken, dat men goed geluisterd had. Nicolas Mackel ging met de nodige humor en een aanstekelijk optimisme in op verschillende op- en aanmerkingen. Het bleef nog lang boeiend en gezellig op ‘de Golf!’

Het NHF bestuur
Add a comment...

Post has attachment
Op 3 april hebben wij, zoals u van ons gewend bent, opnieuw een fascinerende spreker kunnen vastleggen. Een diplomaat, die voor Luxemburg zowel in China als de VS gewerkt heeft, die zijn sporen verdiende bij de EU en die ook de financiële wereld door en door kent. Nicolas Mackel is sinds 2013 CEO van LFF, Luxemburg for Finance. De heer Mackel heeft dus een bijzonder interessant en ruim CV en hij zal ongetwijfeld een zeer interessante voordracht houden, in het Engels, onder de titel: What future for Luxembourg’s financial industry?

Zoals steeds hopen wij dat u zich zo spoedig mogelijk opgeeft, zodat de organisatie soepel verloopt:

Datum: 3 april 2017
Aanvang: 19:00
Plaats: Golf Club Grand Ducal
Entree: Leden EUR 30, niet leden EUR 45

R.S.V.P. vóór donderdag 30 maart via events@nhf.lu of via onze website!

Gelieve uw bijdrage voor aanvang van het event over te maken op rekeningnummer IBAN LU47 0023 1107 2850 0000 DEXIA BIL BIC: BILLLUL ten gunste van het Nederlands Handelsforum, Luxembourg onder vermelding van uw naam, aantal personen en “Event 3 april 2017”.

Wij verheugen ons erop u en uw partner te mogen verwelkomen.

Het NHF bestuur
Add a comment...

Een ongedwongen NHF- Gala 2017

Zoals vrijwel bij ieder NHF Gala, van de laatste jaren, leek ook dit keer het voorjaar al weer binnen handbereik. Die eerste bijna lente-avond, waarop de kou uit de lucht verdwijnt. In een ongedwongen sfeer, werd het een heerlijke avond, in een Italiaans decor. Restaurant Come à la Maison, beloofde ‘beautyfood’ en dat kregen we ook. Een elegant menu en heerlijke wijnen. Aan de mooi gedekte tafels zagen we, naast de vaste bezoekers van ons events, veel nieuwe en jonge gezichten.

Gastspreker Rik Vandenberghe, voormalig CEO van ING en nu de topman van bouwbedrijf Besix, hield een bijzonder boeiend verhaal, dat gevolgd werd door een geanimeerd gesprek. Passend bij waar het Handelsforum voor staat: met twee voeten in de werkelijkheid van het bedrijfsleven. Die twee voeten gingen later op de avond al even ongedwongen, van de vloer. Waarna we in de kleinere uurtjes voorzichtig op huis aangingen. Wetende, dat we elkaar binnenkort terug zien op onze volgende afspraak. U krijgt daarvoor één dezer de uitnodiging. Er staan de komende maanden een paar mooie NHF-events op de agenda!

Het NHF bestuur
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Dames en heren, beste leden van het Nederlands Handelsforum,

Dit jaar hebben we gekozen voor het echt unieke ‘Come à la Maison’ in Luxemburg stad. Een prachtige lokatie, met een gerenommeerde keuken, waar we ongetwijfeld van een heerlijke avond zullen genieten.

Traditiegetrouw kunnen we tijdens ons Gala ook luisteren naar een vooraanstaande spreker. Wie dat precies zal zijn, laten we zeer binnenkort weten. U doet er goed aan om er op tijd bij te zijn!

Datum: 11 maart 2017
Aanvang: 18:30
Plaats: Come à la Maison, Route d'Esch 70

Entree leden: €75
Introducees: €95

Dress code: Black tie

R.S.V.P. vóór donderdag 2 maart via events@nhf.lu


Gelieve uw bijdrage voor aanvang van het Gala over te maken op rekeningnummer

IBAN LU47 0023 1107 2850 0000
DEXIA BIL
BIC: BILLLUL
ten gunste van het Nederlands Handelsforum, Luxembourg onder vermelding van uw naam, aantal personen en “Gala 2017”.

Wij verheugen ons erop u en uw partner te mogen verwelkomen.

Het NHF bestuur


PS Als u een ‘eigen groep tafel’ wilt, laat het ons weten!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded