Profile cover photo
Profile photo
oon arfiandwi (OonID)
259,345 followers -
di atas langit masih ada langit.
di atas langit masih ada langit.

259,345 followers
About
oon's posts

Post is pinned.Post has attachment
Ada yang pernah ragu-ragu nggak habis beli handphone Xiaomi dari toko online?
Trus gimana sih cara membuktikan bahwa itu Xiaomi yang sudah dibeli beneran asli HP buatan MI?
nih mumpung lagi banyak yang bahas #kaMIbuatanIndonesia tentang Redmi 4A yang katanya buatan (rakitan?) Indonesia.. :)

tentunya salah satu jawabannya dengan mencoba instalasi ulang (flash) +Xiaomi MIUI dari situs resmi.

Post has attachment
woo.. that A LOT of updates!


mas Widi +Widyasena Sumadio​ happy birthday!
bahagia dan sejahtera 😊


Post has attachment
my first half marathon! 😎
HA! 
Photo

Post has attachment
one zero one zero morning run!

Photo

Post has shared content
tonton deh videonya di youtube..
keren banget seakan-akan membuat sulap (magic trick) dengan drone..
padahal semuanya dikendalikan dengan teknologi :)
MagicLab Mini Drone Swarm #drone #droneday
https://blog.adafruit.com/2017/04/24/magiclab-mini-drone-swarm-drone-droneday/

We’re loving how fun this video from Marco Tempest on YouTube is! Via Mashable:

Tempest, who has been making magic with everything from Apple iPads to robots for years, took eight $120 Parrot drones and some technology from Dronsis to create the illusion that he can control a drone swarm with gestures and voice. This is Tempest’s second foray into drone control and easily his most effective.

Post has attachment
sunday evening run 😎
Photo

Post has attachment
seru nih kalo nulis program deep learning pake +The Go Programming Language

Post has attachment
beautiful morning at Bone
Photo

Post has attachment
Kubuntu (and of course Ubuntu) 17.04 Zesty Zapus released!
Wait while more posts are being loaded