Profile cover photo
Profile photo
Happy Pond
Personal blog about the beautiful things in my life.
Personal blog about the beautiful things in my life.
About
Posts

Post has attachment
Скопелос е от онези затънтени гръцки островчета, до които се стига трудно и се посещават главно от гърци. Там широките пясъчни плажове са блян, водите са кристално чисти, а боровете толкова буйни и зелени, че погледът ти не може да си избере обекта на съзерцание – тях или морето.
>>> https://goo.gl/fAFsLS

Post has attachment
Преди броени дни MAC лансираха в България новата си течна очна линия rollerwheel. Тя безспорно привлече погледите ни със специфичния си накрайник тип въртящо се колело.
Това ме побутна да споделя впечатления от три продукта на марката, които ползвам с удоволствие цяло лято. Както се досещате, колелцето за чертаене на очни линии е също сред тях.
>> https://goo.gl/3b5nne

Post has attachment
✨ Сюрреалистично парти и магически реална вечер, сякаш устроена от машина на времето. Един отрязък от величието на миналото и едно бягство от съвременния делник под вечерното небе ту в София, ту в Рим. Михаела Филева, сладки коктейли с черница и аромата на Goldea The Roman Night. Впечатляващо, приказно и незабравимо.
✨ Потопете се в римската приказка с един скок в блога > https://goo.gl/xKs2F4

Post has attachment
Колкото и да го обичаме и да го чакаме цяла зима, лятното слънце е далеч от безобидно за кожата. Затова често в блога отварям дума за слънзезащитнитните продукти. По-рано ви запознах с впечатленията си от тонирания слънцезащитен продукт за лице Photoderm Nude Touch SPF 50+ на Bioderma. А днес ще продължа с останалите попълнения в тазгодишния ми слънцезащитен арсенал.
#beauty #blogger #skincare #sunscreen #vacation

Post has attachment
Лятото е вече в разгара си. Някои вече носят спомени за почивката, а на други им предстои да събират такива. Вижте моите 10 отговора от летния таг, който направих по покана на Densi > https://goo.gl/SzkGMC #blogger #блогър #bbloggers #beautybloggers

Post has attachment
В продължение на публикацията от предната седмица – На лодка за пръв път – съвети за начинаещи, днес продължавам с бюти ревюто на слънцезащитния продукт на Bioderma, който използвам от началото на тази пролет.

Post has attachment
Лятото наближава и планираните и непланираните морски почивки са само на дни разстояние. Преди месец и малко постнах в Instagram няколко снимки от разходката ни с ветроходна яхта около Кавала. Безспорно те се харесаха на много от вас, а други споделиха, че никога не са се качвали на лодка/яхта и че ги е страх.

Post has attachment
В днешното бюти ревю ще ви покажа два грим продукта от новата пролетно-лятна грим колекция на Dior, с които няма как да не направите впечатление. А те от своя страна, няма как да не ви впечатлят.

Post has attachment
Когато пролетта е в разцвета си, какво му трябва на човек за един перфектен уикенд? Слънце, добро настроение и план за бягство от града. Днес ви разказвам за подобрените формули и новите аромати на дезодорантите Fa Soft & Control и за моя фантастичен уикенд в тяхната компанията

Post has attachment
Зашеметяващо сладък, с вкус на уханни ягоди и малини най-новият аромат на Yves Saint Laurent пристигна в София с бляскаво парти. Сигурно сте видели кадри и видео от него в Instagram профила на блога. Ако не сте, можете веднага да поправите този пропуск. Името му, както сигурно сте разбрали, е Mon Paris.
Wait while more posts are being loaded