Profile cover photo
Profile photo
P1 Parking Amsterdam Centrum
32 followers
32 followers
About
P1 Parking Amsterdam Centrum's posts

Post has attachment
Tijdens een bezoek aan het Rijksmuseum parkeert u uw auto veilig en goedkoop in de P1 Parking Amsterdam Centrum met de parkeeractie 20voor020. Met de actie parkeert u vanaf € 20,- 24 uur lang in hartje Amsterdam. 

Post has attachment
Goedkoop parkeren in de buurt van het Anne Frank huis? Parkeer dan bij P1 Parking Amsterdam Centrum en maak gebruik van de parkeeractie 20voor020. De hele dag parkeren vanaf € 20,- in het centrum van Amsterdam. Vanaf de parkeergarage is ongeveer een kwartiertje lopen naar het Anne Frank huis.

Post has attachment
Gaat u naar een voorstelling, evenement, feest, vergadering of bruiloft in het Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond parkeer dan uw auto in de Parkeergarage Amsterdam Centrum. Voor deze parkeergarage kunt u online de parkeeractie 20voor020 boeken. Het tarief van deze actie is vanaf  € 20,- per dag. 

Post has attachment
Gaat u naar EYE Amsterdam? Parkeer uw auto dan in de P1 Parking Amsterdam Centrum. Het reguliere tarief in deze parkeergarage is € 5,- per uur. U kunt voor deze parkeergarage direct online uw parkeerplaats boeken met een fikse korting. Met de parkeeractie 20voor020 parkeert u 24 uur vanaf slechts € 20,-. Met de pont bent u binnen 13 minuten bij EYE.

Post has attachment
Goedkoop parkeren tijdens een bezoek aan de tentoonstelling BODY WORLDS in Amsterdam kan met de parkeeractie 20voor020. Vanaf € 20,-parkeert u 24 uur midden in het centrum van Amsterdam en op slechts 5 minuten loopafstand van BODY WORLDS. 

Post has attachment
Madame Tussaud is een wereldberoemd museum waar wassen beelden van de grootste sterren ten toon worden gesteld. Ga met uw familie, vrienden of kinderen naar dit leuke museum en geniet van een leuk dagje uit in Amsterdam. 

Post has attachment
Bij een bezoek aan Chinatown raden wij u aan om te parkeren bij P1 Parking Amsterdam Centrum. Parkeert u langer dan 4 uur? Maak dan gebruik van onze parkeeractie 20voor020. 24 uur parkeren vanaf  € 20,- euro.

Post has attachment
Met onze parkeeractie 20voor020 parkeert u vanaf € 20,- per dag bij de P1 Parking Amsterdam Centrum. Vanaf de parkeergarage is het circa 5 minuten lopen naar de Damrak. De P1 Parking Amsterdam is daarom de ideale parkeerlocatie voor een bezoek aan de Beurs van Berlage.

Post has attachment
Bitterzoet is een club, bar en concert / poppodium in één. Indien je naar Bitterzoet gaat, dan adviseren we je om te parkeren in de P1 Parking Amsterdam Centrum. In deze parkeergarage in het centrum van Amsterdam naast het Centraal Station van Amsterdam kun je gebruik maken van de parkeeractie 20voor020. U kunt nog 20 minuten voordat u arriveert een parkeerplaats bij ons online boeken. U boekt dan een parkeerplaats met plaatsgarantie. Vanaf de parkeergarage bent u binnen vier minuten bij Bitterzoet. Wij wensen u een prettige avond in Bitterzoet.

Post has attachment
Gaat u naar het Park Plaza Victoria Hotel in Amsterdam? Heeft u hier een evenement, bruiloft, symposium, vergadering of blijft u overnachten dan parkeert u het beste in de P1 Parking Amsterdam Centrum met onze parkeeractie 20voor020.
Wait while more posts are being loaded