Profile cover photo
Profile photo
Imah Hmie
46 followers -
Oshem
Oshem

46 followers
About
Posts

Post has attachment
Upsize Cream Besarkan Payudara
Upsize Cream produk untuk besarkan payudara secara semulajadi tanpa kesan sampingan, selamat, tanpa pembedahan yang menyakitkan juga mahal. Krim payudara yang menjadi rebutan wanita seluruh dunia sebab krim ini diakui dapat memberikan hasil yang luar biasa dengan pemakaian yang berkala. Hanya sapu secara regular dan kesan mengagumkan akan diperoleh. Krim ini telah lulus uji klinikal yang dilakukan oleh para ahli dari Organisasi Kesihatan Dunia di 14 negara di seluruh dunia.

Ribuan perempuan setuju bahwa krim Upsize sangat berkesan dan memberikan hasil yang menakjubkan.
Penggunaan krim ini setiap hari, volume payudara akan meningkat dalam 3-4 minggu. Dengan isian 50 ml, upsize boleh tahan selama 1 bulan ++ depen penggunaan individual.
Add a comment...

Post has attachment
Shhaz Booster Whitening Kulit Cerah Berseri
SHHAZ BOOSTER WHITENING pabila makan pill ne boleh cerah, putih berseri uolss dan mampu membantu pudarkan jeragat. Shhaz Booster Whitening ialah produk kecantikan terbaru yang diformulakan khusus untuk anda yang mahu putihkan kulit, berseri disamping merawat kulit dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli, Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin B, Polisakarida & Sedozen mineral. Nak cantik nak putih secara selamat tanpa kesan sampingan boleh amalkan kapsul Booster Whitening..kapsul yang paling senang dimakan..4 hari makan 1 kapsul je..tak susah pon tak perlu mkn hari2 uols..simple sgt..kesannya mmg meleTOP lah..rugi sape yg tak pernah cuba!
Sape yg kulit terbakar sebab berjemur tuuu memang recommended sangat ya!
Add a comment...

Post has attachment
Body Dream Coco S : Minuman Sedap untuk Kuruskan Badan
Body dream coco S adalah minum bercoklat sedap yang boleh bikin badan anda kurus, hoyeyyy..Bukan produk-produk biasa ne, uolss, sebab ia adalah produk kurus berkesan diimport dari swiss, menawarkan kesan kurus dengan hanya minum air bercoklat hanya dalam masa 15 hari. Ramai yang telah kurus dgn minuman cekelat ini.. sebab itu kami restock lagi dan lagiiii...tak caya? p goggle testimoni....sebab minum 1 sachet ne, umpama berjogging 5 km, berpeluh-peluh, kurang rasa lapar, dan teruskan ia selama 15 hari, tau-tau, saiz anda mengecil, berat badan dan turun...
Add a comment...

Post has attachment
arm Foundation : Bedak Asas Marvelous
Charm foundation merupakan bedak asas yang menjadi pilihan wanita hari ini. Bedak asas inyang mengandungi SPF 15 serta diperkaya dengan khasiat dari sumber vitamin E, minyak zaiton, apple stemcell dan kolagen bagi membantu melindungi sel kulit daripada sinaran UV di samping menyerlahkan keremajaan dan kejelitaan wajah anda sepanjang hari. Pengguna charm foundation mampu mengubah wajah anda dalam masa 2 minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda. Ianya memang terbukti berkesan, selamat di gunakan dengan ada KKM. Didatangkan dengan 4 kod warna yang boleh dipilih mengikut kesesuaian kulit anda. Dengan isian 20gram, boleh tahan 6-8 bulan, sangat berbaloi, calit sikit ja, wajah anda glowing dan tampak bermaya sepanjang hari.
Add a comment...

Post has attachment
Tips Kuruskan Badan : Pastikan Anda Lawas
Ada banyak tips kuruskan badan, salah satu aspek yang perlu anda jaga ialah pastikan anda sentiasa lawas. Lawas bermaksud tiada masalah sembelit. Sembelit ialah kesukaran membuang air besar berlarutan hingga 3 hari lebih. Apabila anda sembelit, dan makan berterusan macam biasa, akibatnya akan berlaku pengumpulan najis pada usus anda.

Pengumpulan najis diusus akibat tak lawas boleh menyebabkan pelbagai masalah seperti:

~Selalu kentut



~sering sakit kepala


~Susah nak hadam

~Selalu rasa lesu dan tidak bertenaga

~Mood yang tidak menentu dan mudah marah

~Nafas dan najis berbau

~Perut buncit

~Selalu lapar

~Wajah kusam

~Radang hati (pedih ulu hati)

~risiko Kanser kolon
Add a comment...

Post has attachment
P Pink Collagen Blusher Stick Dherb
P Pink Collagen Blusher Stick Dherb merupakan produk terkini keluaran dherb. Produk inovatif 2 in 1 ini, amat mudah, cute dan pastinya berkualiti untuk anda yang gemar bersolek. Ianya didatangkan bersama pipi merah (blusher) dan berus (brush) dalam satu stick. Tentunya memudahkan anda menyimpan stick ini, dalam beg dan boleh serlahkan penampilan wajah seakan-akan kemerah-merahan , dengan hanya calit dan kemaskan dengan brush, pipi anda blush bak delima.
Add a comment...

Post has attachment
Kopi Lasindah bantu Kurus dan Langsing
Kopi Lasindah amerupakan satu lagi minuman yang boleh bantu anda kurus dan langsing. Kopi pracampuran Arabica dengan pelbagai lagi ramuan untuk membantu anda kurus, tahan lapar, mengawal kolestrol, mengelakan masalah sembelit serta pelbagai khasiat disamping mempunyai rasa yang enak. Isian 15 sachet, boleh diambil setiap pagi sesuai untuk memulakan rutin harian, disamping mendapat segala khasiat seperti dibawah.
Add a comment...

Post has attachment
Cara Kempiskan Perut Buncit :Korset Langsing Berherba Jamu Jelita


Perut Buncit boleh menjejaskan penampilan anda yang cantik dan comel itu. Tapi masalah sangatkan kalau nak kempis atau kurus, sebab nak diet, bersukan, memang jadi suatu hal yang besar. Ini disebabkan godakan dan dugaan jika pergi mana-manapun akan teringat dan jumpa makanan sedap-sedap. Jika makan berlebihan, kurang bersenam akhirnya badan akan cepat naik, buncit dan gemuk. Oleh itu anda perlu berbuat sesuatu untuk menjaga berat badan supaya ideal sebab ianya bukan sahaja nampak segak bergaya, yang paling penting risiko penyakit akan dapat dikurangkan. Nah saya perkenalkan korset langsing berherba jamu jelita, anda tak perlu risau lagi masalah perut buncit, sebab sekelip mata sahaja anda jadi langsing, dan dengan pemakaian berterusan, body anda kembali mantap, kurus, kempis, langsing bergaya.
Add a comment...

Post has attachment
Diamond Foundation Roll On Dherbs : Bedak Asas Marvelous

Diamond Foundation Roll On DHerbs merupakan bedak asas yang mengandungi SPF 35 serta diperkaya dengan khasiat dari sumber vitamin E dan biji anggur bagi membantu melindungi sel kulit daripada sinaran UV di samping menyerlahkan keremajaan dan kejelitaan wajah anda sepanjang hari. Pemakaian diamon foundation ini mampu mengubah wajah anda dalam masa 2 minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda. Ianya memang terbukti berkesan, selamat di gunakan dengan ada KKM. Didatangkan dengan dua jenis kod warna iaitu medium (kulit sederhana cerah) dan light (kulit cerah).
Add a comment...

Post has attachment
Perla Coffee : Kopi untuk Kulit Cerah Gebu

Perla Coffee adalah minuman yang memberikan kesan pencerahan seluruh badan dengan cepat dan efektif. Pengambilan konsisten setiap hari juga memberi kebaikan pada masalah kulit seperti mengurangkan jerawat, jeragat, memudarkan parut/cela, kudis, kegatalan dan sebagai nya, Perla coffee menjadikan kulit halus dan cerah sekata seluruh badan dari wajah hingga ke kaki. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee. Perla Coffee boleh diminum lelaki dan wanita, termasuk ibu hamil dan menyusui bayi.. Ia juga membekalkan tenaga untuk permulaan hari yang ceria, membantu melawaskan pembuangan najis dan mengawal berat badan. Perla coffee dengan isian 20 paket( 20 x 25gram), hanya amalkan 1 sachet 1 hari mampu menceriakan hari-hari anda sepanjang hari dengan miliki keyakinan kulit yang cerah berseri dan pelbagai kebaikan dari aspek kesihatan dalaman.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded