Profile cover photo
Profile photo
magh farah
32 followers
32 followers
About
magh farah's posts

Post has attachment
kembali
 assalamualaikum... rasa rajin plak update blog. haha. layankan jelah selagi ade mood ni kan. mak rasa berblog tetap kepuasan hakiki. anak-anak dah tido macam biasalah, keluar mencari 'me time' sekejap kat luar. sekejap jelah, lama2 karang esok mengantuk me...

Post has attachment

Post has attachment
misi pantang
assalamualaikum... setiap kali oantang confuse pantang ni berapa hari. kalau kat kelantan omak biasa pantang 40 hari je biasanya. konon kalini nak pantang 44 hari. tp sekarang malas lahhh. cepat la habis pantang. kita pantang 40 hari jelah. ok misi dalam pa...

Post has attachment
muhammad al fateeh
 bismillahirrahmanirrahim...assalamualaikum 6 bulan tak menaip kat blogspot ni tak la terasa sangat janggalnya sebab hari2 pon menaip panjang-panjang kat instgram. haha. orang nak baca ke idok lantok ler. asal mak boleh membebel. esok, genap 32 hari fateeh....

Post has attachment

Post has attachment
resepi kulit karipap senang
 bismillahirrahmanirrahim..assalamualaikum, masa husband balik sebelum dia ke jepun kiteorang pergi makan breakfast kat masjid bandar kinrara. ade lah jual karipap terengganu, isi ikan. dah belikan maryam sepinggan nasi lemak, tapi bila dia tengok karipap, ...

Post has attachment

Post has attachment
kali ke 4
bismillahirrahmanirrahim. assalamualaikum =)  pregnancy ke 4, anak yang ke 3, insyaallah ramai dah kut tahu. sebab mak memang kecoh laikdat. hahaha. ape salahnya berkongsi kegembiraan kan? boleh sama2 berdoa. pengalaman berbeza la kali ni. ni pregnancy pali...

Post has attachment
akikah fateemah maisarah
 bismillahirrahmanirrahim... assalamualaikum, balik kampung baru-baru ni tujuan utamanya adalah majlis akikag fateemah yang sudah lama tertangguh. alhamdulillah, dah selamat dah akikah walaupon lambat sikit. fateemah dah setahun 8 bulan dah pon. maryam dulu...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded