Profile cover photo
Profile photo
Aard Jezelf - Earthing - Aardingsproducten
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Conform bijgaande publicatie toont bewijs aan dat contact met de aarde — door blootsvoets buiten te lopen of door binnenshuis een aardingsproduct te gebruiken — een effectieve, eenvoudige en natuurlijke remedie is tegen chronische stress, aandoeningen aan het zenuwstelsel, ontstekingen, pijn, slaapstoornissen, hartritmestoornisen, trombose en hart-en vaatziekten.

Post has attachment
Interessant artikel over de gevaren van draadloze technologieën voor kinderen. Er wordt een overzicht gegeven van wat andere landen doen om de blootstelling voor kinderen te verminderen.

In Nederland gebeurt het tegenovergestelde. Hier worden ipad-scholen geopend. Bedankt Maurice...

http://mieuxprevenir.blogspot.nl/2014/06/wireless-and-children-precautionary.html
Photo
Photo
2014-06-20
2 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Nieuw Amerikaans wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zendmasten concentratieproblemen, slaapstoornissen en geïrriteerdheid veroorzaken.

En dan te bedenken dat er in Nederland relatief gezien bijna 50 keer zoveel zendmasten staan...

Post has attachment
Bijgaande foto's hebben meer met elkaar gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken. 

De straling van draadloze technologieën is in 2011 door de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) geclassificeerd als 'mogelijk kankerverwekkend'. Enkele leden van de WHO hebben er zelfs voor gepleit om het nog zwaarder te classificeren, namelijk 'waarschijnlijk kankerverwekkend'. Er zijn inmiddels wereldwijd duizenden onderzoeken die de schadelijke effecten bevestigen. Maar ja er is zoveel geld mee gemoeid... 

Door de Raad van Europa zijn de lidstaten opgeroepen om het voorzorgsprincipe in acht te nemen. De Nederlandse overheid is echter nogal hardleers en doet bitter weinig om burgers te beschermen of te waarschuwen. Landen om ons heen nemen wel steeds meer initiatieven op dit terrein. 
Waarschijnlijk zal het hier net zoals met tabak gaan en duurt het nog (tientallen) jaren voor er iets gebeurt.

Als een kind om een sigaret vraagt zult u die niet geven, toch?
Om je kinderen en jezelf te beschermen tegen schadelijke straling zul je het gebruik van smartphones, laptops e.d. sterk moeten reduceren en beschermende maatregelen moeten treffen.

www.blushield-eu.com
www.aardjezelf.com
Photo
Photo
2014-06-14
2 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded