Profile cover photo
Profile photo
Rinia e Gjelbër
About
Posts

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment
Mendo Gjelbër,Vepro Gjelbër,Jeto Gjelbër!

Të jetojmë në një mjedis të shëndetshëm dhe me ajër të pastër. Të punojmë për një zhvillim të gjelbër për vendin, pasi vetëm ai mund të realizojë njëkohësisht zhvillimin e qëndrueshëm në fushat sociale, ekonomike dhe mjedisore.

Bashkohuni me nismën tonë!
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded