Profile cover photo
Profile photo
Aniq Bukhary
1,858 followers -
TEGUR BILA AKU SALAH.. HULURKAN TANGAN BILA AKU LEMAH..
TEGUR BILA AKU SALAH.. HULURKAN TANGAN BILA AKU LEMAH..

1,858 followers
About
Aniq Bukhary's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Senarai penuh perpindahan pemain liga Malaysia 2016 (jun-julai)
'Transfer window' pemain akan dibuka tidak lama lagi. Pastinya semua pasukan akan cuba memantapkan lagi pasukan untuk mengharungi baki perlawanan dengan mencari pemain-pemain baru. Tahun ini berbeza dengan tahun sebelumnya kerana perpindahan pertengahan mus...

Post has attachment
"Awak sudikah awak terima cinta saya?"
"Tapi.. saya tak boleh.."
"Kenapa tak boleh?"
"Saya memang tak boleh tak cintakan awak".

Chia chia chia! :D

Read more: Himpunan ayat pickup line Malaysia (part 2) | AKU PENGEMBARA http://aniqbukhary.blogspot.com/2016/03/himpunan-ayat-pickup-line-malaysia-part.html#ixzz44O3ymD1T

Post has attachment
Himpunan ayat pickup line Malaysia (part 2)
Himpunan ayat pickup line Malaysia (part 2) merupakan kesinambungan kepada 10 ayat pickup line popular membuatkan hati wanita cair sebelum ini. Namun pada lembaran kali ini, agak berlainan sedikit. Setelah mengambil kira pendapat pembaca, kami telah membuat...

Post has attachment
Situasi 1
"Start daripada hari ini I nak jadi petani".
"Kenapa nak jadi petani?"
"Supaya setiap saat I boleh menanam cinta di hati U".

Chia chia chia! :D

Situasi 2
"Awak lebih suka milo atau kopi?
"Hmm.. saya pilih kopi".
"Kopi?"
"Ya kopi. Kopi nang (ku pinang) kau dengan Bismillah".

Chia chia chia! :D

Post has attachment
10 ayat pickup line popular membuatkan hati wanita cair (part 1)
10 ayat pickup line popular membuatkan hati wanita cair. Nak tengok cair ataupun tidak? Tanpa berlengah kita layan 10 situasi pickup line di bawah ini. Situasi 1 "Start daripada hari ini I nak jadi petani". "Kenapa nak jadi petani?" "Supaya setiap saat I bo...

Post has attachment

Post has attachment
Maksud sebenar perkataan 'cia cia cia' yang kini trending
Apakah maksud perkataan 'cia cia cia' ataupun sesetengah menyebutnya
'chia chia chia' yang kini menjadi trending dilaman sosial? Di sini saya
menerangkan serba sedikit maksud perkataan ini berdasarkan pengetahuan
serta research yang telah dibuat. Rancang...

Post has attachment
Lawak 1: Datang lambat.
Cikgu: Kenapa datang lambat?
Raman: Jalan jem cikgu.
Cikgu: Alasan sama je.
Raman: Dah tu cikgu asyik tanya soalan sama.
Cikgu:@#$%^&*()

Suasana tiba-tiba sepi. Angin berhembus dan burung-burung pun berkicauan. :D

Read more: AKU PENGEMBARA http://aniqbukhary.blogspot.com/#ixzz3zktVWQov
Wait while more posts are being loaded