Profile cover photo
Profile photo
Visibile - Online Markedsføring
182 followers
182 followers
About
Visibile - Online Markedsføring's posts

Hvis man, naturligt, modtager en procentvis for høj andel af links med enslydende ankertekster, og man derefter retter dem for ikke at blive ramt af Penguin Update fra Google, er man så grey- eller whitehat ?

Dagens Seo Quiz er sponsoreret af : Its a crazy world out there

Post has attachment
+Henrik Bondtofte Gjorde mig i går opmærksom på denne her artikel ( se link i bunden )

Faktisk en ret spændende artikel. Der er dog nogle få områder hvor Google ikke kan rigtigt kan røre din forretning online, og det er hvis du har et firma hvor opgaverne skal udføres manuelt, offline. Altså hvis du har et rengøringsfirma, en køreskole eller en tandlægeklinik.. for lige at tage nogle eksempler.

Hvis Google køber Amazon , som nævnt i artiklen, eller køber andre store online varehuse, så KAN en del webshops få det svært, hvis Google bliver destinationen på dine søgninger, og ikke stedet hvor du søger produktet.

På på nettet kan mange ting lade sig gøre, forholdsvist simpelt, men Google kommer naturligvis ikke til at købe alle firmaer i verdenen, og firmaer hvor opgaverne skal udføres manuelt, offline, vil blive dem som får lov at undslippe konkurrence fra Google.

Min pointe ?

Hvis du er bange for at store koncerner sætter sig på webshop- salg via nettet, men du stadig gerne vil have del i det stigende salg på nettet, skal du måske begynde at overveje en anpart i et firma , som er stort online, men som arbejder offline

Post has attachment
Google Plus Tip - Sådan skaber du relevante forbindelser på Google Plus

I det øverste søgefelt her på Google Plus, kan du søge efter et produkt eller servicenavn. Jeg laver , blandt andet , online markedsføring for et projekt for køreskoler. Så der laver jeg så søgningen " køreskole "

Dernæst specificerer jeg så søgningen ( i feltet til venstre lige nedenunder søgefeltet ), sådan at jeg nu får det filtreret således at jeg nu kun får personer , og firmasider, på Google+ som er relateret til ordet " køreskole "

Dernæst tilføjer du alle dine potentielle kunder, og gør opmærksom på dig selv her på Google Plus.

God fornøjelse :)

Ps : min side her på Google + om køreskoler er her ( tilføj gerne siden )

Post has attachment
Et fint eksempel på at de sociale medier , trods alt endnu, ikke helt kan følge med søgemaskinerne.

+Lotte Andreasen  som er fin kvinde, der også arbejder med sociale medier, og derfor har en masse venner som er eksperter i sociale medier, spørger her på Facebook om nogen kan hjælpe hende med at få skiftet glas på Frederiksberg til sin Iphone 4.

10 minutter senere ( and still counting ) intet svar blandt hendes mange , mange venner.

Efter 0.2 sekunder har Google svaret ( og en butik som jeg har linket til her ). Hun kan sågar også lige læse lidt på diverse forums hvor folk ved ret meget om emnet, og har masser af erfaringer, inden hun træffer en beslutning.

Det er dejligt at spørge sine venner, og hyggeligt. Men kan også blive en dyr fornøjelse såfremt man ikke lige tjekker Google efter flere muligheder, og gode og dårlige anmeldelser fra 100`vis af kunder.

Men hver sin smag naturligvis

http://www.stratek.dk/Info.aspx?q=sk:76
Photo

Post has attachment
Kreativitet før alt andet

Man må skabe, før end man kan nyde. Man må skabe før end at man kan analysere. Kreativitet er det frø der skal såes før end at du kan nyde din succes. Problemet med kreativitet er at at det er så vanskeligt at definere :

" Hvad er det, hvordan kultiverer jeg det og hvad kan det gøre for mig ? "

Kreativitet er en løs betegnelse som skal afdække vores evne til at skabe, til at nytænke og til at lege .

Du kultiverer kreativiteten ved at være bevidst om den og ved at skabe rum og tid til din kreativitet.

Og det kreativiteten kan gøre for dig er at du finder på nye vinkler til at opnå links, til at opnå synlighed for dit firma og til at motivere dine kunder til at foretage det endelige salg i din butik. Kort sagt , er kreativitet en partner du ikke kan undvære i hvilken som helst proces i dit firma. Ja selv " kreativ bogføring" er der hørt om ;)

Herfra vil jeg lade John Cleese overtage ordet, i et 39 minutters foredrag om kreativitet. Noget vi alle kan lære om, hvad enten vi er forretningsfolk, kunstnere eller som helt almindelige mennesker i vores hverdag

Kreativitet , et værktøj alt for få glemmer, og som de få succesfulde bruger til at positionere deres produkter og services, mens de fleste følger i deres fodspor.

Det er ikke for sent at være kreativ, det kan læres

Post has attachment
cdon.dk kører en massiv TV kampagne for tiden , hvor de gør opmærksom på at de nu er begyndt at sælge hårde hvidevarer. Hvis du ser på deres hjemmeside, skal man lede godt ude i sidemenuen for at finde disse produkter.

Hvor lang tids levetid mon cdon.dk har ? Kan de få overbevist danskerne om at : " Ja vi solgte cd`er og dvd`er før, men nu er vi ligesom EL Giganten ! " ?

Og er det her endnu et godt tegn på, at man skal passe på med at brande sin virksomhed, hvor produktnavnet indgår i firmanavnet, og er der dermed noget at tænke over for dem som vælger at have produktnavnet i deres url, selvom Google belønner det med bedre rankings ?

Mit eget svar ligger vel mellem linjerne her, men hvad er din mening ?

Nu afslører jeg et trick, så du kan spare tusindvis af kroner på en ekspert i sociale medier , her er det :

Post et billede, en video eller en statusopdatering med en killing, en madret, en drengerøvs-kommentar, en halvnøgen dame eller et citat sagt af en klog person. Dernæst spørger du : " Hvad synes du ? ", så svarer folk , du får kommentarer og er nu ekspert

Du har nu sparet en masse penge, og kan returnere til andre opgaver som er vigtigere for dit firma :)

Post has attachment
I kølvandet på den diskussion her på G+ angående Facebook vs G+ vs Seo vs " alt- muligt- andet- med- online markedsføring ", hvor +Thomas Bigum , +Thomas Frost , +Thomas Rosenstand og en hel masse andre som ikke hed Thomas deltog, er her en video med Matt Cutts fra Google af.

Her er hans indspark til hvorfor at de sociale medier, trods alt, ikke ER internettet, endnu. Der er simpelthen for meget data derude, til at vi blot kan afskrive nettet som vi husker det, og kun bruge sociale medier. Men kommer det engang i en nær fremtid, at al viden bliver delt via social shares , indenfor nogle bestemte platforme af sociale medier.. ? Det tyder meget på.

Så fortsæt du endelig med at fylde viden på databasen herinde på Google+, en dag vil du være glad for at du var med fra start af.

Her er videoen :

Det bliver en stor dag, for langt de fleste firmaer, for salg og kundeservice, via de sociale medier, når ens followers finder din side via relevante søgninger i Google`s søgemaskine, og dermed interagerer med dit firma ud fra en faglig forudsætning,fremfor at at skulle tilpasse sig et chatunivers på Facebook, hvor højdemålet af kommunikation er at udlove 2 badebilletter til Lalandia for at få lokket folk ind på siden.

Når folk begynder at strømme ind via søgninger, vil de komme helt af sig selv, og præmissen for dialog mellem kunde og leverandør vil være mere ligefrem og produktorienteret, og knap så gøglermarked-agtig 

Post has shared content
Familiecoach Karoline Rønne har brug for nogle venner her på Google+. Hun er en af de førende familiecoaches i DK, så der vil helt sikkert komme nogle gode tips, hvis du følger hende..
Hej , og velkommen til min side her på Google+. Jeg vil med tiden bruge dette her rum til udvide mit netværk, udveksle ideer indenfor coaching og måske vi også kan gøre det hele sammen, på en sjov måde ? ;)

Jeg ser frem til at være venner med dig her på siden

Mvh

Karoline
Wait while more posts are being loaded