Profile cover photo
Profile photo
Alples d.d. pohištvena znamka
... ko stanovanje postane dom.
... ko stanovanje postane dom.
About
Alples d.d.'s posts

Post has attachment
DODATNI 5% POPUST
Izkoristite dodatni 5% popust na vso pohištvo v času sejma Dom oziroma od 7.3. do 15.3.2017.

Vabljeni!
Photo

Post has attachment
ALPLES na ljubljanskem sejmu Dom
V podjetju Alples se nenehno ukvarjamo s pripravo novosti. Hkrati s snovanjem novih modelov kuhinj pripravljamo bolj celovito ponudbo pohištva, da bo mogoče prostore v stanovanju opremiti kot slogovno povezano celoto. Rdeča nit bo lahko kak material, barva ali pa kar cel pohištveni program.
Delček tega boste lahko že začutili ob obisku hale A ljubljanskega sejma Dom, ki bo med 7.in 12.marcem. Vabljeni, pričakujemo vas, če ne drugje, pa na http://alples.si/stories/alples-na-ljubljanskem-sejmu-dom


Post has attachment
Želite najboljše za vašega otroka?
Posteljica za varno spanje, posebna komoda za udobno previjanje, dovolj prostora za vse dojenčkove potrebščine.
Vse pri roki!
Tako varno in tako lepo: s plišasto miško, ki varuje rob nastavka za previjanje, z ljubkimi liki na posteljici, ki zbuja pozornost dojenčkovih oči. Veliko dobrega za vašega najmlajšega!
V salonu pohištva Železniki in na www.alples.si.
Smo vredni vašega zaupanja.
http://salon.alples.si/svetovanje/
Photo

Post has attachment
HIŠA S POGLEDOM NA MORJE
Ponudila se nama je možnost za adaptacijo in novo opremo stanovanjske hiše. Težko opravilo, saj je danes ponudba tako velika, da ne veš kaj bi izbral. Po “napornem” iskanju in primerjanju sva ostala pri domačih proizvajalcih: okna in zunanja vrata so od MIK-a, notranja vrata od LIP-a, pohištvo pa od vgradnih omar, kopalnice in kabineta pa do spalnic - vse od Alplesa. Odločilen za izbiro pri Alplesu je bil na začetku nama všečen design in seveda konkurenčna cena. Ko sva se pa usedla pred prodajalko v salonu v Železnikih, da bi izbrala posamezne elemente, pa sva bila prav prijetno presenečena: strokovnost, pomoč pri dilemah, lep odnos do kupca. Zadovoljstvo se je nadaljevalo pri rokih dobave in na koncu zelo strokovno izvedeni montaži. Vse skupaj naju je vodilo pri odločitvi, da “nastopiva” v rubriki Vaše in naše zgodbe. Naj bo v pomoč bodočim kupcem.

Mira in Martin Kopač, Portorož
http://alples.si/vase-in-nase-zgodbe/


Post has attachment
Pohištveni sejem Ambient v Ljubljani
Skupaj z našim smučarski skakalcem Petrom Prevcem predstavljamo na sejmu Ambient nove modele kuhinj. Kuhinje izražajo naše dolgoletne izkušnje in znanje ter vrhunski dizajn.
Vabljeni na naš razstavni prostor v halo A, od 9. do 13.novembra 2016.
Veselimo se srečanja z vami!
http://alples.si/stories/vabilo-na-sejem-ambient-lj/


Photo

Post has attachment
RED V OMARI- ČISTA ZMAGA!
Ste že zamenjali sezonsko garderobo? Idealen odgovor bi bil seveda »Ne, ker mi je ni treba«, kar bi pomenilo, da imamo v omarah dovolj prostora, da so vsa oblačila v vseh letnih časih pri roki.
http://alples.si/stories/svetovalnica-_-red-v-omari-cista-zmaga/Post has attachment
RED V OMARI- ČISTA ZMAGA!
Ste že zamenjali sezonsko garderobo? Idealen odgovor bi bil seveda »Ne, ker mi je ni treba«, kar bi pomenilo, da imamo v omarah dovolj prostora, da so vsa oblačila v vseh letnih časih pri roki.
http://alples.si/stories/svetovalnica-_-red-v-omari-cista-zmaga/

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
30. 08. 16
11 Photos - View album

Post has attachment
Pričarajte vašemu malčku čarobno okolje za rast in razvoj.
http://alples.si/model/otroske-in-mladinske-sobe/
Naše otroške in mladinske sobe so namenjene opremljanju sob vaših otrok od njihovih najzgodnejših trenutkov pa vse do najstniških let. Varnost otrok je naše osnovno vodilo že pri oblikovanju pohištva in izbiri materialov. Osnovnim toplim barvam lesa je dodana paleta barv, ki naredijo prostor zanimivo igriv. Velika izbira elementov omogoča, da prostor prilagodimo vsem aktivnostim otrok. Pri načrtovanju sobe bomo pozorni na to, da bo ta sestavljena iz treh sklopov. To so sklopi za učenje in igro, za spanje in počitek ter tretji, prostor za shranjevanje.

Post has attachment
ODLIČNA IZKORIŠČENOST PROSTORA!
http://alples.si/vase-in-nase-zgodbe/
Razporeditev prostorov v naši hiši zahteva učinkovito rešitev za shranjevanje oblačil, obutve in drugih vsakodnevnih stvari v področju predsobe. Po meri izdelana predsobna omara Alples z drsnimi vrati in obilo funkcionalnostmi se je izkazala za odlično rešitev. Prihranek prostora, kvalitetna izdelava in lep izgled so razlogi, da smo z nakupom zelo zadovoljni.
Wait while more posts are being loaded