Profile

Cover photo
Mummy Nami
Works at First Marine Services (M) Sdn Bhd
Attended UiTM
Lives in Johor Bahru
15 followers|360,153 views
AboutPostsVideos

Stream

Mummy Nami

Shared publicly  - 
 
Baby Bullet for Nami
 ·  Translate
Kali ni entry nak review produk. Alhamdulillah~ Nazmi masuk 6 bulan 1 May ni. So dah boleh makan solid food. Semangat berkobar-kobar ni nak buatkan Nami bubur. Oleh itu sebulan sebelum tu dah pergi survey blender untuk blend bubur dgn buah, sayur untuk Nami makan. Google lah segala jenama.
1

Mummy Nami

Shared publicly  - 
1

Mummy Nami

Shared publicly  - 
 
Salam Lebaran
 ·  Translate
1

Mummy Nami

Shared publicly  - 
 
Pekej berbuka puasa di M Suite JB
 ·  Translate
1
In her circles
1 person
Have her in circles
15 people
sitiey norainiey's profile photo
NurFarida Samat's profile photo
rahena jopri's profile photo
Bani Mental 53's profile photo
Muhammad Faisal's profile photo
gs trading's profile photo
Mohd Zulhisam's profile photo
mohd Fazli's profile photo
izaham abd rani's profile photo

Mummy Nami

Shared publicly  - 
 
Selamat Ulangbulan Perkahwinan kami yang pertama ♥
 ·  Translate
1

Mummy Nami

Shared publicly  - 
1

Mummy Nami

Shared publicly  - 
 
Burger Bakar Kampung Melayu JB
 ·  Translate
Lokasi gerai ni kat sederet dgn Petronas Kg. Melayu... Kalau dari Ulu Tiram korang masuk kanan kat traffic light Petronas tu, then masuk straight je dalam seminit dengan kelajuan keta 20km/j pastu ger...
1
People
In her circles
1 person
Have her in circles
15 people
sitiey norainiey's profile photo
NurFarida Samat's profile photo
rahena jopri's profile photo
Bani Mental 53's profile photo
Muhammad Faisal's profile photo
gs trading's profile photo
Mohd Zulhisam's profile photo
mohd Fazli's profile photo
izaham abd rani's profile photo
Work
Occupation
Account lady
Employment
  • First Marine Services (M) Sdn Bhd
    Account Executive, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Johor Bahru
Previously
Ulu tiram
Story
Tagline
Wife - Mummy to be - Account person
Introduction
Isteri kepada En. Naza yang hobinya suka membelikan saya handbag, baju dan kasut baru setiap bulan. Alahan kepada taugeh & KFC.
Education
  • UiTM
    Banking Management, 2002 - 2005
  • UMS
    Banking & Finance Management, 2005 - 2008
Basic Information
Gender
Female